ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Παναθηναϊκός: Ξεκίνησε προπονήσεις ο Καρλίτος

ΑΦΙΞΗ ΤΟΥ ΚΑΡΛΙΤΟΣ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΤΟΥ ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΥ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΘΑΝΑΣΗΣ ΔΗΜΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI)
ΑΦΙΞΗ ΤΟΥ ΚΑΡΛΙΤΟΣ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΤΟΥ ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΥ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΘΑΝΑΣΗΣ ΔΗΜΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Ο Καρλίτος ένα 24ώρο μετά την άφιξη του στην Ελλάδα πραγματοποίησε την πρώτη του προπόνηση με τον Παναθηναϊκό. Έκανε εργομετρικά ο Αγιούμπ.

Ούτε 24ώρες δεν συμπλήρωσε στην Αθήνα για λογαριασμό του Παναθηναϊκού ο Καρλίτος και ο Ισπανός φορ ο οποίος ανακοινώθηκε και επίσημα την Τρίτη το μεσημέρι πραγματοποίησε την πρώτη του προπόνηση με τους πράσινους. Ο 30χρονος επιθετικός έκανε ζέσταμα και εν συνεχεία πήρε μέρος και σε κάποιες ακόμη ασκήσεις.

Όσο περνάνε οι μέρες ο Καρλίτος θα ανεβάζει ρυθμούς εκγύμνασης, θα αρχίσει να παίρνει μέρος και στα διτέρματα και αν το επιτρέψουν οι συνθήκες δεν αποκλείεται αν το τριφύλλι δώσει κάποιο φιλικό να χρησιμοποιηθεί από το Γιώργο Δώνη.

Από εκεί και πέρα την Τρίτη ο Αγιούμπ πέρασε από εργομετρικά τεστ προκειμένου οι πράσινοι να αξιολογήσουν πόσο χρόνο θα χρειαστεί ακόμα ώστε να είναι πανέτοιμος.

Αναφορικά με την προπόνηση τα ευχάριστα νέα δεν προήλθαν μόνο από τον Καρλίτος αλλά και από το γεγονός πως μετά από καιρό το απουσιολόγιο για τον Γιώργο Δώνη ήταν λευκό καθώς όλοι οι τραυματίες των προηγούμενων ημερών έχουν αποθεραπευτεί.

Το πρόγραμμα του τριφυλλιού περιελάμβανε προθέρμανση, ασκήσεις φυσικής κατάστασης, ασκήσεις κατοχής μπάλας και παιχνίδι στο μισό γήπεδο.

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ