ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Παναθηναϊκός: Ξανά για Ντιόγκο Βιάνα

Παναθηναϊκός: Ξανά για Ντιόγκο Βιάνα

Ο Παναθηναϊκός επανέρχεται σύμφωνα με πληροφορίες του Sport24.gr από την Πορτογαλία για τον Ντιόγκο Βιάνα. Νέα επαφή των πράσινων με την Μπράγκα και τον 30χρονο δεξιό μπακ τις τελευταίες 48ώρες.

Ο Παναθηναϊκός περιμένει τον Φακούντο Σάντσες - ο Αργεντινός θα φθάσει με μικρή καθυστέρηση σχετικά με την αρχικά προγραμματισμένη άφιξη του στην Αθήνα - για τις υπογραφές αλλά ο Τσάβι Ρόκα εξέταζε έτσι κι αλλιώς την ενίσχυση με έναν ακόμη δεξιό μπακ για να είναι καλυμμένο το τριφύλλι σε αυτή τη θέση.

Σύμφωνα με πληροφορίες του Sport24.gr από την Ιβηρική οι πράσινοι έχουν επανέλθει δυναμικά για τον Ντιόγκο Βιάνα. Μάλιστα φέρεται να υπήρξε επαφή από την πλευρά του Παναθηναϊκού τόσο με την Μπράγκα, όσο και τον ίδιον τον 30χρονο Πορτογάλο.

Την περίπτωσή του είχε αποκαλύψει το Sport24.gr. Ο Βιάνα δεν υπολογίζεται από τους μινιότος, οι οποίοι δεν θα είχαν πρόβλημα να τον αφήσουν ελεύθερο εφόσον ο παίκτης βρει ομάδα.

Είναι μια οικονομική επιλογή για το τριφύλλι σε συνδυασμό με τις απαιτήσεις που έχει και την ποιότητά του. Αυτή τη στιγμή έχει περάσει σε πρώτο πλάνο για να αποτελέσει μαζί με τον Φακούντο Σάντσες το δίδυμο των δεξιών μπακ της επόμενης σεζόν.

Έτσι φαίνεται ότι υποχωρεί η σκέψη να προχωρήσει σε λύση από την ελληνική αγορά.

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ