ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Παναθηναϊκός: Ξανά ατομικό για τον Κουρμπέλη

SUPERLEAGUE / ΠΑΟ - ΟΣΦΠ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΜΙΧΑΛΗΣ ΚΑΡΑΓΙΑΝΝΗΣ / EUROKINISSI)
SUPERLEAGUE / ΠΑΟ - ΟΣΦΠ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΜΙΧΑΛΗΣ ΚΑΡΑΓΙΑΝΝΗΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Ο Δημήτρης Κουρμπέλης δεν προπονήθηκε για δεύτερη μέρα, ενώ ο Γιάννης Μπουζούκης θα αγωνιστεί στο σαββατιάτικο ματς του Παναθηναϊκού.

Για ακόμα μία μέρα ο Δημήτρης Κουρμπέλης δεν προπονήθηκε με τους συμπαίκτες του και το γεγονός προκαλεί ανησυχία, εν όψει της πρεμιέρας του πρωταθλήματος. Ο αρχηγός του Παναθηναϊκού γυμνάστηκε ατομικά λόγω του σφιξίματος στη δεξιά γάμπα, όμως το ιατρικό επιτελείο εκτιμά ότι ο ποδοσφαιριστής θα αγωνιστεί εναντίον της Λαμίας το Σάββατο (24/8).

Επίσης, ο Αργύρης Καμπετσής ακολούθησε ατομικό πρόγραμμα, ενώ ο Τάσος Χατζηγιοβάνης υποβλήθηκε σε θεραπεία. Οι δύο παίκτες είναι αμφίβολοι για τη σαββατιάτικη αναμέτρηση και το επικρατέστερο ενδεχόμενο είναι να μείνουν στην Αθήνα. Επιπροσθέτως, ο Μπουζούκης έβγαλε όλο το πρόγραμμα και είναι "ΟΚ" για τη Λαμία.

Το πρόγραμμα της Τρίτης (20/8) περιλάμβανε διπλή προπόνηση. Το πρωί οι "πράσινοι" έκαναν ασκήσεις τακτικής, παιχνίδι τριών ομάδων και σπριντ, ενώ το απόγευμα ξεκίνησαν με ασκήσεις κυκλοφορίας μπάλας, συνέχισαν με ασκήσεις συναρμογής, έπειτα σχημάτισαν δύο γκρουπ, με το πρώτο να κάνει ανάπτυξη παιχνιδιού και το δεύτερο αμυντική τακτική, ενώ η προπόνηση ολοκληρώθηκε με παιχνίδι τριών ομάδων.

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ