ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Παναθηναϊκός: Κρίσιμη ημέρα για τον Ινσούα

SUPERLEAGUE / ÐÁÏÊ - ÐÁÏ (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: MOTION TEAM)
SUPERLEAGUE / ÐÁÏÊ - ÐÁÏ (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: MOTION TEAM) EUROKINISSI

Κρίσιμες είναι οι ώρες για τον Εμάνουελ Ινσούα, αφού αναμένεται η επίσημη πρόταση από την Αλ Ουάχντα του Χιμένεθ και ο Τσάβι Ρόκα είναι έτοιμος για όλα.

Από ώρα σε ώρα η πλευρά του Ινσούα έχει ενημερώσει τον Παναθηναϊκό ότι έρχεται η επίσημη πρόταση από την Αλ Ουάχντα. Δεν είχε γίνει μέχρι το βράδυ της Δευτέρας, αναμένεται αυτό να γίνει σήμερα. Όπως και να έχει το θέμα Ινσούα, αν θα έχει εξέλιξη θα είναι άμεση.

Οι "πράσινοι" είναι λίγο επιφυλακτικοί παρά τα λεγόμενα του μάνατζερ και αδερφού του Ινσούα, αλλά η σημερινή ημέρα θα δείξει πολλά και θα φανεί αν τελικά ο Ινσούα αποχωρήσει.

Για να συμβεί αυτό θα πρέπει επίσημα να γίνει αυτό, που ειπώθηκε προφορικά από την πλευρά του παίκτη και η ομάδα του Χιμένεθ να δώσει 500.000 ευρώ στους "πράσινους" ανεξάρτητα από τα χρήματα, που θα πάρει η Ουντινέζε, που έχει το 50% των δικαιωμάτων του παίκτη.

ΕΠΑΦΕΣ ΜΕ ΔΥΟ ΜΠΑΚ

Ο Τσάβι Ρόκα, που μέχρι σήμερα έχει δείξει μία απίστευτη ταχύτητα στην ολοκλήρωση των μεταγραφών αλλά και στην πληθώρα επιλογής παικτών, όπως αναφέραμε από την Δευτέρα στο Sport24.gr, είναι έτοιμος και στο ενδεχόμενο να αποχωρήσει ο Ινσούα.

Εχει καταλήξει σε δύο στόχους, πολύ καλούς παίκτες και ήδη έχει κάνει τις πρώτες επαφές, προκειμένου αν χρειαστεί να προχωρήσει στην απόκτηση του ενός και να καλύψει το κενό. Είναι δεδομένη η απόκτηση παίκτη, αφού ο Χατζηθεοδωρίδης και ο Ζαγαρίτης, όπως δήλωσε και ο Δώνης, δεν είναι έτοιμοι να καλύψουν το κενό του Ινσούα αν αποχωρήσει.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

Παναθηναϊκός: Σε ετοιμότητα ο Ρόκα για Ινσούα
Δώνης: "Υπέρβαση για τον Παναθηναϊκό ο Αγιούμπ"
TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ