ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Παναθηναϊκός: Κράτησε στην πρώτη ομάδα μόνο τον Αθανασακόπουλο

SUPERLEAGUE / ÁÔÑÏÌÇÔÏÓ - ÐÁÏ (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: EUROKINISSI)
SUPERLEAGUE / ÁÔÑÏÌÇÔÏÓ - ÐÁÏ (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Ο Γιώργος Δώνης θα έχει στη διάθεση του και για το ματς με τον Παναιτωλικό την Κυριακή τον Ανδρέα Αθανασακόπουλο ο οποίος είναι και ο μοναδικός από τους παίκτες της Κ19 που έμεινε στην πρώτη ομάδα.

Ο Ανδρέας Αθανασακόπουλος ετοιμάζεται για τη δεύτερη παρουσία του με τη φανέλα του Παναθηναϊκού, την Κυριακή κόντρα στον Παναιτωλικό, αν κρίνουμε από το γεγονός πως είναι ο μοναδικός από τους παίκτες της Κ19 που και χθες το απόγευμα γυμνάστηκαν με την πρώτη ομάδα.

Οι υπόλοιποι πέντε, Σκεντεράι, Τζαβίδας, Σερπέζης, Ζαγαρίτης και Βαγιαννίδης κατέβηκαν χθες το πρωί στην ομάδα Νέων και εντάχθηκαν στην προετοιμασία της Κ19 ενόψει Παναιτωλικού.

Αντίθετα ο Αθανασακόπουλος γυμνάστηκε και το απόγευμα της Παρασκευής με την πρώτη ομάδα, το ίδιο θα γίνει και σήμερα και αν δεν υπάρξει κάποιο απρόοπτο θα συμπεριληφθεί στην αποστολή και θα πάρει χρόνο συμμετοχής στο ματς με την ομάδα του Αγρινίου.

Από εκεί και πέρα στη χθεσινή προπόνηση ο Γιώργος Δώνης είδε τον Ουσμάν Κουλιμπαλί να μετέχει στην προετοιμασία του Παναθηναϊκού για τον κυριακάτικο αγώνα με τον Παναιτωλικό στο ΟΑΚΑ.

Ο αμυντικός από το Μάλι επανέκαμψε σε φουλ ρυθμό και έτσι το απουσιολόγιο περιελάμβανε τα ονόματα των Άλτμαν, Μαυομμάτη, Μπουζούκη, Σέχου, Ξενόπουλου.

Όσο για το πρόγραμμα οι ποδοσφαιριστές του Παναθηναϊκού ξεκίνησαν με προθέρμανση, συνέχισαν με τελειώματα και ολοκλήρωσαν με παιχνίδι τριών ομάδων σε περιορισμένο χώρο.


TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ