ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Παναθηναϊκός: Κολοβός και διακοπή!

ΑΝΑΒΛΗΘΗΚΕ Ο ΑΓΩΝΑΣ Κ17 ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ - ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ ΛΟΓΩ ΑΚΑΤΑΛΛΗΛΟΤΗΤΑΣ ΤΟΥ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟΥ ΧΩΡΟΥ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΝΤΟΝΗ ΒΡΟΧΟΠΤΩΣΗΣ. (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΘΑΝΑΣΗΣ ΔΗΜΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI)
ΑΝΑΒΛΗΘΗΚΕ Ο ΑΓΩΝΑΣ Κ17 ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ - ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ ΛΟΓΩ ΑΚΑΤΑΛΛΗΛΟΤΗΤΑΣ ΤΟΥ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟΥ ΧΩΡΟΥ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΝΤΟΝΗ ΒΡΟΧΟΠΤΩΣΗΣ. (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΘΑΝΑΣΗΣ ΔΗΜΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Ο Δημήτρης Κολοβός προπονήθηκε και έθεσε τον εαυτό του στην διάθεση του Γιώργου Δώνη, αλλά η προπόνηση του Παναθηναϊκού στο Κορωπί διεκόπη, λόγω της καταρακτώδους βροχής.

Με τον Δημήτρη Κολοβό θα πάει ο Παναθηναϊκός στο Αγρίνιο, για να παίξει κόντρα στον Παναιτωλικό. Όπως αναμενόταν ο Ελληνας μέσος προπονήθηκε χωρίς ενοχλήσεις σήμερα και μάλιστα πήρε μέρος και σε ασκήσεις τακτικής και χρησιμοποιήθηκε κάποια στιγμή με τους βασικούς.

Φυσικά την θέση του Ζαχίντ διεκδικούν και οι Περέα, Μολό, Καμπετσής και την οριστική απόφαση ο Δώνης θα την πάρει την ημέρα του αγώνα, αφού κάνει τις τελευταίες δοκιμές στην αυριανή προπόνηση. Θεραπεία έκαναν οι Ινσούα, Ζαχίντ, Μπεκ , Κότσαρης, ενώ στην προπόνηση ήταν και ο Τζανδάρης , που ακόμα δεν έχει συμφωνήσει με την επόμενη ομάδα του, που ίσως να είναι ο Πανιώνιος.

ΔΙΑΚΟΠΗ ΛΟΓΩ ΒΡΟΧΗΣ

Η προπόνηση διεκόπη, όμως, διότι είχαν ανοίξει…….οι ουρανοί στο Κορωπί. Κάποια στιγμή η βροχή ήταν καταρρακτώδης , υπήρχαν αστραπές και ο Δώνης έδωσε εντολή στους παίκτες να πάνε στα αποδυτήρια, για να μην συμβεί κανένα απρόοπτο.

Πριν αρχίσει η προπόνηση ο Δώνης , όπως κάθε Πέμπτη έδειξε στους παίκτες βίντεο με παιχνίδια του Παναιτωλικού στο φετινό πρωτάθλημα και τους επισήμανε κάποια πράγματα, για τον αντίπαλο.

Photo credits; Eurokinissi

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ