ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Παναθηναϊκός: "Κοιτάει" Πολωνία για προετοιμασία

Παναθηναϊκός: "Κοιτάει" Πολωνία για προετοιμασία
SOTIRIS DIMITROPOULOS

Ο Παναθηναϊκός εξετάζει κάποια κέντρα προετοιμασίας για να αποφασίσει σε ποιο θα πάει το καλοκαίρι για το βασικό στάδιο και ένας πιθανός προορισμός είναι η Πολωνία.

Τέτοια εποχή κάθε χρόνο στον Παναθηναϊκό εξετάζουν τα κέντρα προετοιμασίας, που θα πάει η ομάδα το καλοκαίρι και αποφασίζουν μετά από λίγο καιρό. Συνήθως η Ολλανδία είναι η χώρα που πάει για προετοιμασία ο Παναθηναϊκός, όπως έγινε και πέρυσι, αλλά και τις περισσότερες φορές τα τελευταία χρόνια.

Το καλοκαίρι του 2014 οι "πράσινοι" με προπονητή τον Αναστασίου λίγο καιρό μετά την κατάκτηση του κυπέλλου είχαν πάει για προετοιμασία στην Πολωνία από τις 3 έως τις 13 Ιουλίου στο Γκνιεβίνο. Φέτος και πάλι ο Παναθηναϊκός και ο Τσάβι Ρόκα εξετάζουν ένα κέντρο από την Πολωνία, που έχει σοβαρές πιθανότητες να είναι αυτό, που θα "κλείσουν" κιόλας.

Το κέντρο αυτό στην Πολωνία δεν είναι το μοναδικό υποψήφιο. Υπάρχουν και ένα-δύο κέντρα προετοιμασίας από την Ολλανδία που έχουν ξεχωρίσει οι "πράσινοι" και η τελική απόφαση θα ληφθεί μετά από συζήτηση και με τον προπονητή.

Φυσικά φέτος και λόγω κορονοϊού θα παίξει ρόλο και ποιες χώρες έχουν πληγεί περισσότερο από τον ιό ,αλλά και σε τι κατάσταση θα είναι η Ελλάδα. Ισως για αυτό τον λόγο η απόφαση, που θα πάρουν στον Παναθηναϊκό να καθυστερήσει λίγο σε σχέση με άλλες χρονιές, αλλά είναι πιθανό η ομάδα μετά από έξι χρόνια να πάει πάλι στην Πολωνία για προετοιμασία.

Photo Credits: Eurokinissi

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ