ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Παναθηναϊκός: Κλεισμένος ο Βέλεθ από το τριφύλλι

SUPERLEAGUE / ÁÑÇÓ - ÐÁÏÊ (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: MOTION TEAM)
SUPERLEAGUE / ÁÑÇÓ - ÐÁÏÊ (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: MOTION TEAM) MOTIONTEAM

Ο Φραν Βέλεθ ενημέρωσε τους ανθρώπους του Άρη πως δεν θα παραμείνει στην ομάδα της Θεσσαλονίκης και από την 1η Ιουλίου αναμένεται να φορέσει τη φανέλα του Παναθηναϊκού.

Παίκτης του Παναθηναϊκού πρέπει να θεωρείται ο Φραν Βέλεθ με τον αμυντικό του Άρη να έχει συμφωνήσει οριστικά να συνεχίσει την καριέρα του στο τριφύλλι, ενώ υπάρχουν και πληροφορίες πως έχει ήδη υπογράψει προσύμφωνο με το τριφύλλι για συμβόλαιο τριών χρόνων.

Ο Ισπανός αμυντικός που μένει ελεύθερος από τον Άρη το καλοκαίρι και έχει ήδη απορρίψει δύο προτάσεις ανανέωσης των κιτρινόμαυρων σύμφωνα με πληροφορίες ενημέρωσε τις τελευταίες μέρες τους ανθρώπους του Άρη πως δεν θα μείνει στην ομάδα και η απόφαση του είναι οριστική.

Ο Βέλεθ άλλωστε είχε το δικαίωμα από τη στιγμή που είχε μπει στους τελευταίους έξι μήνες του συμβολαίου του με τον Άρη να συζητήσει με άλλη ομάδα και να συμφωνήσει. Αυτό έγινε με τον Ισπανό να τα βρίσκει σε όλα με τον Παναθηναϊκό και από 1η Ιουλίου, εκτός συγκλονιστικού απροόπτου, να φοράει τη φανέλα με το τριφύλλι στο στήθος.

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ