ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Παναθηναϊκός: "Κλειδώνουν" οι τέσσερις στην άμυνα

Παναθηναϊκός: "Κλειδώνουν" οι τέσσερις στην άμυνα

Ο Γιώργος Δώνης δείχνει να έχει κατασταλάξει σε κάποιες επιλογές για το κυριακάτικο παιχνίδι του Παναθηναϊκού με τον Πανιώνιο (24/2, 15:00).

Σε τετράδα στην άμυνα φαίνεται πως καταλήγει ο Γιώργος Δώνης για το παιχνίδι του Παναθηναϊκού με τον Πανιώνιο. Το "τρένο" χρησιμοποίησε τέσσερις αμυντικούς στις δοκιμές που έκανε την Παρασκευή (22/2) και δεν πειραματίστηκε καθόλου με τρεις στόπερ.

Ο Διούδης δεν αμφισβητείται στην εστία και οι Κολοβέτσιος και Μαυρομάτης θα συνθέσουν το κεντρικό αμυντικό δίδυμο. Ο Πούγγουρας θα καλύψει το δεξιό άκρο της άμυνας, ενώ ο Δώνης χρησιμοποίησε τον Οικονόμου στο αριστερό άκρο. Ωστόσο, ο Χατζηθεοδωρίδης διατηρεί τις πιθανότητες του να αρχίσει ως αριστερός μπακ, όπως συνέβη με τον Αστέρα.

Αντίθετα, αναποφάσιστος δείχνει ο Δώνης για τη μεσαία γραμμή και την επίθεση. Την Παρασκευή ο Δώνης εφάρμοσε τόσο το 4-4-2, όσο και το 4-3-3 χωρίς να φανερώσει την προτίμηση του.

Αναφορικά με τα πρόσωπα, οι Κουρμπέλης, Κάτσε, Μακέντα, Μπουζούκης θεωρούνται σίγουροι για την ενδεκάδα. Οι δύο πρώτοι θα παίξουν στον "άξονα", ο Ιταλός θα τοποθετηθεί στην επίθεση και ο Μπουζούκης θα κινηθεί αριστερά.

Περαιτέρω, οι Χατζηγιοβάνης, Άλτμαν και Χρήστος Δώνης διεκδικούν τις δύο εναπομείναντες θέσεις. Η τελική επιλογή θα εξαρτηθεί κυρίως από το σύστημα. Στο σενάριο του 4-4-2, ο Χατζηγιοβάνης θα δραστηριοποιηθεί δεξιά στη μεσαία γραμμή και ο Άλτμαν θα αποτελέσει τον παρτενέρ του Μακέντα.

Στο ενδεχόμενο του 4-3-3, ο Χρήστος Δώνης θα πλαισιώσει τους Κουρμπέλη και Κάτσε και ένας εκ των Χατζηγιοβάνη - Άλτμαν, θα αγωνιστεί ως δεξιός εξτρέμ.

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ