Παναθηναϊκός: Κινείται νομικά κατά του Κούγια

Δώνης, Παναθηναϊκός (eurokinissi)

Η ΠΑΕ Παναθηναϊκός γνωστοποίησε ότι θα υπερασπιστεί τον Νίκο Νταμπίζα και τον Γιώργο Δώνη από τις συχνές φραστικές επιθέσεις του Αλέξη Κούγια και διευκρίνισε ότι δεν έχει κάτι με την ΑΕΛ.

Οι νέες υπόνοιες που άφησε ο Αλέξης Κούγιας για την ηθική του Νίκου Νταμπίζα και του Γιώργου Δώνη προκάλεσε την αντίδραση της ΠΑΕ Παναθηναϊκός. Η διοίκηση του Τριφυλλιού γνωστοποίησε ότι θα κινηθεί νομικά σε βάρος του ιδιοκτήτη της ΑΕΛ, όμως διευκρίνισε ότι δεν έχει το παραμικρό με τη θεσσαλική ομάδα και τον κόσμο της.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΠΑΕ:

"Η ΠΑΕ Παναθηναϊκός θα κινηθεί νομικά για να προασπίσει την ιστορία του συλλόγου μας και τα στελέχη του»

Μετά τις νέες δηλώσεις του Αλέξη Κούγια με τη γνωστή μέθοδο της λάσπης στον ανεμιστήρα, ο Παναθηναϊκός καθιστά σαφές πως οποιαδήποτε επίθεση προς τον τεχνικό διευθυντή, τον προπονητή ή στέλεχος μας, είναι επίθεση προς τον ίδιο τον Παναθηναϊκό. Κατόπιν αυτού η ΠΑΕ Παναθηναϊκός γνωστοποιεί πως θα κινηθεί νομικά για να προασπίσει την ιστορία του συλλόγου μας και την επαγγελματική και ηθική ακεραιότητα των στελεχών του.

ΥΓ. Είναι απαραίτητο να διευκρινιστεί ότι ο Παναθηναϊκός σέβεται απόλυτα την ιστορία και την προσφορά της ΑΕΛ στο ελληνικό ποδόσφαιρο, όπως και τους φιλάθλους της θεσσαλικής ομάδας. Οι νομικές μας ενέργειες ουδεμία σχέση έχουν με το σύλλογο της ΑΕΛ".

Photo credits: Eurokinissi

 
SHARE

24MEDIA NETWORK

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

 

HIGHLIGHTS