ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Παναθηναϊκός: Κενά στα άκρα εν όψει του Πανιωνίου

SUPERLEAGUE / ËÅÂÁÄÅÉÁÊÏÓ - ÐÁÏ (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: KOSTAS VILLA / EUROKINISSI)
SUPERLEAGUE / ËÅÂÁÄÅÉÁÊÏÓ - ÐÁÏ (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: KOSTAS VILLA / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Οι Ινσούα, Κουλιμπαλί και Γιόχανσον δεν θα παίξουν την Κυριακή και ο Δώνης πρέπει να καλύψει τις απουσίες τους στις πτέρυγες του Παναθηναϊκού.

Το Σαββατοκύριακο εξελίχτηκε ιδανικά για τον Παναθηναϊκό μετά από αρκετό καιρό. Εκείνος νίκησε 1-0 τον Αστέρα στο ΟΑΚΑ, πετυχαίνοντας την πρώτη νίκη στον δεύτερο γύρο, ενώ ο Άρης αναδείχτηκε ισόπαλος 1-1 με τον Πανιώνιο στο "Κλεάνθης Βικελίδης".

Ένα αποτέλεσμα που επέτρεψε τη μείωση της διαφοράς από την πεντάδα στους δύο βαθμούς, αφού οι "πράσινοι" έχουν 31 και οι Θεσσαλονικείς 33.

Πλέον, ο Παναθηναϊκός προετοιμάζεται για το παιχνίδι της επόμενης αγωνιστικής με τον Πανιώνιο στη Νέα Σμύρνη. Όπου για πολλοστή φορά φέτος, ο Γιώργος Δώνης καλείται να διαχειριστεί σημαντικές απουσίες, όσον αφορά τον σχεδιασμό του για την αναμέτρηση. Οι ελλείψεις αφορούν τις πτέρυγες, αφού λείπουν οι βασικοί ποδοσφαιριστές.

Ο Δώνης δεν υπολογίζει για το κυριακάτικο (24/2) παιχνίδι τους Εμμάνουελ Ινσούα, Ουσμάν Κουλιμπαλί και Ματίας Γιόχανσον. Ο Αργεντινός αριστερός μπακ έχει κάταγμα στο αριστερό ζυγωματικό, ο αμυντικός από το Μάλι έχει υποστεί θλάση στον αριστερό μηριαίο, ενώ ο Σουηδός δεξιός μπακ θα εκτίσει ποινή λόγω κίτρινων καρτών.

Κατά συνέπεια, ο Γιώργος Δώνης θα καταφύγει σε υπηρεσιακές λύσεις για τις πλευρές του. Ο Ηλίας Χατζηθεοδωρίδης και ο Βαγγέλης Οικονόμου διεκδικούν τη θέση στο αριστερό άκρο της άμυνας, με τον πρώτο να έχει το προβάδισμα. Όσο για το πόστο του δεξιού αμυντικού, ο μοναδικός ο οποίος έχει εμπειρία είναι ο Αχιλλέας Πούγγουρας. Εάν ο Δώνης σκεφτεί κάτι άλλο, θα φανεί στη διάρκεια της εβδομάδας...

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ