ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Παναθηναϊκός: Καθυστερεί η άφιξη του Φακούντο Σάντσες στην Ελλάδα

Pepe of Brazil's Gremio, right, goes for the ball with Facundo Sanchez Argentina's Estudiantes during a Copa Libertadores soccer match in Buenos Aires, Argentina, Tuesday, Aug. 7, 2018. (AP Photo/Gustavo Garello)
Pepe of Brazil's Gremio, right, goes for the ball with Facundo Sanchez Argentina's Estudiantes during a Copa Libertadores soccer match in Buenos Aires, Argentina, Tuesday, Aug. 7, 2018. (AP Photo/Gustavo Garello) AP

Η πτήση του Φακούντο Σάντσες είχε καθυστέρηση, έχασε την ανταπόκριση με την Αθήνα και η άφιξη του στην Ελλάδα δεν θα πραγματοποιηθεί την προγραμματισμένη ώρα.

Ο Παναθηναϊκός έχει φθάσει εδώ και μέρες σε συμφωνία με τον Φακούντο Σάντσες καθώς ο 30χρονος Αργεντινός, ο οποίος έμεινε ελεύθερος από την Εστουδιάντες, είναι ο εκλεκτός του τεχνικού διευθυντή του τριφυλλιού, Τσάβι Ρόκα, για το δεξί αμυντικό άκρο.

Ο 30χρονος Αργεντινός δεξιός μπακ θα έφτανε το απόγευμα της Πέμπτης (20/8, 16:35) στην Αθήνα, ώστε να ολοκληρώσει την μεταγραφή του στους πρασίνους.

Ωστόσο, ο Φακούντο Σάντσες δεν θα φτάσει την προκαθορισμένη ώρα, καθώς η πρώτη του πτήση είχε καθυστέρηση με αποτέλεσμα να μην προλάβει την ανταπόκριση με την Αθήνα. Έτσι, βρίσκεται σε αναζήτηση νέας πτήσης για να καταφέρει να προσγειωθεί στην Ελλάδα.

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ