ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Παναθηναϊκός: "Καθαρή" και η δεύτερη αξονική του Διούδη, παίρνει εξιτήριο...

SUPERLEAGUE / ÐÁÏ - ÁÅÊ (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: ÂÁÓÉËÇÓ ÌÁÑÏÕÊÁÓ / EUROKINISSI)
SUPERLEAGUE / ÐÁÏ - ÁÅÊ (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: ÂÁÓÉËÇÓ ÌÁÑÏÕÊÁÓ / EUROKINISSI) EUROKINISSI

Ο Σωκράτης Διούδης ήταν εμφανώς καλύτερα τη Δευτέρα, ενώ και οι εξετάσεις στις οποίες υποβλήθηκε ήταν "καθαρές" και το απόγευμα θα επιστρέψει στο σπίτι του. Δείτε το VIDEO με Γιόχανσον, Κολοβέτσιο.

Ευχάριστα είναι τα νέα που προέρχονται από την κατάσταση της υγείας του Σωκράτη Διούδη μετά τον σοβαρό τραυματισμό του στο παιχνίδι της Κυριακής με τον Ολυμπιακό.

Ο 26χρονος τερματοφύλακας ήταν σε αρκετά καλύτερη κατάσταση τη Δευτέρα ενώ και οι νέες εξετάσεις στις οποίες υποβλήθηκε και συγκεκριμένα η αξονική που του έγινε βγήκε καθαρή με τη σχετική ενημέρωση του Παναθηναϊκού να αναφέρει.

"Ο Σωκράτης Διούδης υποβλήθηκε σήμερα σε νέα αξονική στο ΥΓΕΙΑ όπου νοσηλευεται από χθες το βράδυ.Τα ευρήματα ήταν ξανά καθησυχαστικά και το απόγευμα αναμένεται να πάρει εξιτήριο".

Τον Διούδη μάλιστα επισκέφτηκαν τη Δευτέρα το πρωί μετά την προπόνηση οι Κολοβέτσιος και Γιόχανσον και όπως φαίνεται από το βίντεο που ανέβασε ο Σουηδός μπακ ο Έλληνας τερματοφύλακας έκανε μια βόλτα μαζί τους στους διαδρόμους του νοσοκομείου μέχρι να ετοιμαστεί το εξιτήριο του.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ