Παναθηναϊκός: Κατέθεσε ένσταση για αντικανονική διακοπή

Ο Παναθηναϊκός κατέθεσε ένσταση για αντικανονική διακοπή του ντέρμπι με τον Ολυμπιακό και στρέφεται κατά του Γερμανού διαιτητή.

Την απόφαση να διεκδικήσει τη συνέχιση του παιχνιδιού με τον Ολυμπιακό από το σημείο που διακόπηκε, αποφάσισε ο Παναθηναϊκός. Η ΠΑΕ κατέθεσε ένσταση στη Super League για αντικανονική διακοπή του αιώνιου ντέρμπι και ζητά να ολοκληρωθεί.

Στη σύσκεψη που πραγματοποιήθηκε την Τρίτη στα γραφεία, η νομική υπηρεσία έλαβε γνώση όλων των εκθέσεων για την αναμέτρηση του ΟΑΚΑ και αποφάσισε ότι συντρέχουν οι λόγοι για να καταθέσει ένσταση. Ο Γιάννης Αλαφούζος ενημερώθηκε, έδωσε την έγκριση του και ακολούθησαν οι αναγκαίες διαδικασίες.

Η ένσταση θα εκδικαστεί την Πέμπτη (21/3) από το αρμόδιο πειθαρχικό όργανο στο οποίο έχουν κληθεί να καταθέσουν τόσο ο Παναθηναϊκός όσο και ο Ολυμπιακός με τη σχετική ανακοίνωση από πλευράς Super League να αναφέρει:

Tο Πρωτοβάθμιο Μονομελές Πειθαρχικό όργανο κάλεσε, την Πέμπτη 21 Μαρτίου 2019 και ώρα 12:00, τις παρακάτω ΠΑΕ:

Α/ ΠΑΕ Παναθηναϊκός: «Με βάση την από 19-03-2019 ένστασή σας κατά του κύρους του  Φύλλου Αγώνα μεταξύ των ομάδων ΠΑΕ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ – ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ της 17.03.2019 και της σε αυτό περιεχόμενης απόφασης του Διαιτητή περί οριστικής διακοπής του αγώνα αυτού για την 25η αγωνιστική ημέρα του πρωταθλήματος SUPER LEAGUE ΕΛΛΑΔΑ της αγωνιστικής περιόδου 2018-2019, καλείσθε την Πέμπτη, 21-03-2019, και ώρα 12.00, συντέμνοντας την προθεσμία κλητεύσεως, κατ’ άρθρα 8 και 33 του Δικονομικού Κανονισμού Λειτουργίας Πειθαρχικών Επιτροπών».

Β/ ΠΑΕ Ολυμπιακός: «Με την παρούσα μας, σας διαβιβάζουμε την από 19-03-2019 και με αριθμ. πρωτ. 2457/19-03-2019 ένσταση της ΠΑΕ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ κατά του κύρους του  Φύλλου Αγώνα μεταξύ των ομάδων ΠΑΕ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ – ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ της 17.03.2019 και της σε αυτό περιεχόμενης απόφασης του Διαιτητή περί οριστικής διακοπής του αγώνα αυτού για την 25η αγωνιστική ημέρα του πρωταθλήματος SUPER LEAGUE ΕΛΛΑΔΑ της αγωνιστικής περιόδου 2018-2019, καλώντας σας συνάμα, όπως παραστείτε ενώπιόν μας, κατά την εκδίκασή της, η οποία προσδιορίσθηκε, κατά την ημερομηνία της 21-03-2019, ημέρα Πέμπτη και ώρα 12:00 συντέμνοντας την προθεσμία κλητεύσεως, κατ’ άρθρα 8 και 33 του Δικονομικού Κανονισμού Λειτουργίας Πειθαρχικών Επιτροπών».

Στον Παναθηναϊκό θεωρούν ότι με βάση τους ισχύοντες κανονισμούς, το κυριακάτικο παιχνίδι μπορούσε να ολοκληρωθεί. Για αυτό, πήραν την απόφαση να εξαντλήσουν τα ένδικα μέσα που έχουν προς αυτή την κατεύθυνση. Υπενθυμίζουμε πως οι άνθρωποι του Παναθηναϊκού σημείωναν μετά την απόφαση του Γερμανού να διακόψει το παιχνίδι: "Ο διαιτητής ανέφερε ότι υπήρχε οσμή δακρυγόνου και ότι είχε ακόμα κόσμο. Υπόψη ότι δεν ζητήθηκε ποτέ εκκένωση. Επίσης δεν εξάντλησε το χρονικό περιθώριο της μιας ώρας από τη διακοπή. Βγήκε στα 35 λεπτά".

 
SHARE

24MEDIA NETWORK

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ