Παναθηναϊκός: Καταβλήθηκε η δόση του Φεβρουαρίου

Η ΠΑΕ Παναθηναϊκός κατέβαλλε στους παίκτες το μεγαλύτερο μέρος από τη δόση του Φεβρουαρίου και σύντομα θα τους εξοφλήσει στο ακέραιο.

Πληρωμένοι θα περάσουν την πασχαλινή άδεια τους οι ποδοσφαιριστές του Παναθηναϊκού. Στους τραπεζικούς λογαριασμούς τους πιστώθηκε τη Μεγάλη Τετάρτη (24/4) η δόση του Φεβρουαρίου, η πρώτη φετινή πληρωμή που καταβλήθηκε εκπρόθεσμα.

Το λογιστήριο της ΠΑΕ είχε μεταφέρει χρήματα από την προηγούμενη Παρασκευή, όμως οι τραπεζικές συναλλαγές είχαν διακοπεί λόγω του Πάσχα των Καθολικών και οι "πράσινοι" πήραν τα δεδουλευμένα τους με μικρή καθυστέρηση. Πάντως, όλοι ήταν ενήμεροι και κανένας δεν διαμαρτυρήθηκε στον Νίκο Νταμπίζα, ενώ έχουν τα αποδεικτικά των καταθέσεων.

Τυπικά, η δόση του Φεβρουαρίου έπρεπε να καταβληθεί μέχρι τις 31 Μαρτίου. Ωστόσο, η διοίκηση του Παναθηναϊκού έδωσε προτεραιότητα στην διευθέτηση των εκκρεμοτήτων για την αδειοδότηση και η πληρωμή των παικτών πήρε παράταση.

Βέβαια, η δόση δεν εξοφλήθηκε στο ακέραιο, αλλά στο μεγαλύτερο μέρος της. Κάτι για το οποίο επίσης οι παίκτες είχαν ενημερωθεί. Η εξόφληση στο 100% θα πραγματοποιηθεί στις αρχές Μαΐου, λόγω έλλειψης ρευστότητας που αντιμετωπίζει ο Αλαφούζος.

Περαιτέρω, το προσωπικό της ΠΑΕ πήρε το δώρο του Πάσχα, αλλά όχι και έναν μισθό. Η διοίκηση δεν έχει καταφέρει να ομαλοποιήσει τη μισθοδοσία των εργαζομένων, αφού τα χρωστούμενα φτάνουν μέχρι τους 4 μήνες

 
SHARE

24MEDIA NETWORK

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

 

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

    PODCAST ΣΤΟ SPORT24.GR

    Τζόρνταν ή μήπως όχι;

    Ιτούδης, Σφαιρόπουλος, Μπαρτζώκας, Αταμάν, Λάσο, Πασκουάλ, Σπανούλης, Πρίντεζης, Μπουρούσης, Σκόλα και Μακ Κίσικ ψηφίζουν τον καλύτερο όλων των εποχών.

    HIGHLIGHTS