ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Παναθηναϊκός: Καμία συζήτηση για αλλαγή της έδρας

SUPERLEAGUE / ΠΑΟ - ΑΕΚ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΜΑΡΚΟΣ ΧΟΥΖΟΥΡΗΣ / EUROKINISSI)
SUPERLEAGUE / ΠΑΟ - ΑΕΚ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΜΑΡΚΟΣ ΧΟΥΖΟΥΡΗΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI

Η μετακόμιση του ποδοσφαιρικού Παναθηναϊκού στο "Απόστολος Νικολαΐδης" δεν έχει απασχολήσει την ΠΑΕ και δεν έχει πραγματοποιηθεί σχετική κουβέντα με τον Ερασιτέχνη.

Σενάριο χωρίς βάση αποδεικνύεται η φημολογία για την επιστροφή του ποδοσφαιρικού Παναθηναϊκού στο "Απόστολος Νικολαΐδης". Παρά τα δημοσιεύματα των τελευταίων ωρών, μεταξύ ΠΑΕ και Ερασιτέχνη δεν έχει πραγματοποιηθεί καμία σχετική συζήτηση.

Είναι γεγονός ότι η ΠΑΕ και ο Ερασιτέχνης έχουν ομαλοποιήσει τις σχέσεις τους και έχουν ξεπεράσει την ένταση του καλοκαιριού του 2018. Επιπροσθέτως, σε προσωπικό επίπεδο οι Γιάννης Αλαφούζος και Δημήτρης Γιαννακόπουλος έχουν συμφωνήσει να αποφύγουν τη δημόσια αντιπαράθεση.

Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι έχουν επιλύσει όλες τις διαφωνίες τους. Ο κυριότερος λόγος που η ομάδα ποδοσφαίρου μετακόμισε στο "Σπύρος Λούης" σχετιζόταν με τη διαφορά στο αντίτιμο για τη χρήση του "Απόστολος Νικολαΐδης", η οποία ήταν μεγάλη και δεν έχει καλυφθεί.

Η ΠΑΕ συμφώνησε με το ΟΑΚΑ σε ετήσιο μίσθωμα 243.000 ευρώ, όταν ο Ερασιτέχνης ζητούσε 500.000 ευρώ ετησίως για την παραχώρηση του γηπέδου της Λεωφόρου Αλεξάνδρας. Προφανώς, το διπλάσιο ενοίκιο δεν συνιστά μία παράμετρο που παραβλέπεται εύκολα...

Η διοίκηση του Γιάννη Αλαφούζου εφαρμόζει πολιτική λιτότητας και πλήρη περιστολή δαπανών και δεν θα ενέκρινε μία αύξηση τέτοιου μεγέθους (ή ακόμα και μικρότερου) για την έδρα του Παναθηναϊκού.

Η ομάδα ποδοσφαίρου αναμένεται να συνεχίσει να χρησιμοποιεί το "Σπύρος Λούης" και τη σεζόν 2019 - 2020, εκτός συγκλονιστικού απροόπτου. Η μοναδική διαφοροποίηση αφορά τη δεύτερη έδρα, αφού το "Απόστολος Νικολαΐδης" θα μπορούσε να δηλωθεί αντί του "Γεώργιος Καμάρας" στη Ριζούπολη, αλλά όχι κάτι περισσότερο...

Photo credits: Eurokinissi

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ