ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Παναθηναϊκός: Και Ζαχίντ και Ροντέν για τα χαφ

Tottenham's Dele Alli, right, fights for the ball with APOEL Nicosia's Ghayas Zahid during the Champions League Group H soccer match between Tottenham and APOEL Nicosia in London, Wednesday, Dec. 6, 2017. (AP Photo/Frank Augstein)
Tottenham's Dele Alli, right, fights for the ball with APOEL Nicosia's Ghayas Zahid during the Champions League Group H soccer match between Tottenham and APOEL Nicosia in London, Wednesday, Dec. 6, 2017. (AP Photo/Frank Augstein) AP PHOTO/PETROS KARADJIAS

Ο Νίκος Νταμπίζας περιμένει θετικά νέα για την ενίσχυση του Παναθηναϊκού με τις προσθήκες του Γκάιας Ζαχίντ και του Μάρκους Ροντέν.

Διπλό χτύπημα θέλει να πετύχει ο Νίκος Νταμπίζας μέχρι το τέλος της εβδομάδας. Ο τεχνικός διευθυντής του Παναθηναϊκού θα προσπαθήσει να ενισχύσει τη μεσαία γραμμή με δύο παίκτες: τον Γκάιας Ζαχίντ και τον Μάρκους Ροντέν. Βέβαια, πρόκειται για διαφορετικές περιπτώσεις.

Ο Ζαχίντ έχει αναλάβει να πιέσει τους παράγοντες του ΑΠΟΕΛ για να τον παραχωρήσουν με δανεισμό και ο Νταμπίζας δεν εμπλέκεται στη διαπραγμάτευση. Ωστόσο, ο 24χρονος μεσοεπιθετικός φαίνεται πως φέρνει αποτελέσματα, αφού τα νέα είναι ενθαρρυντικά.

Παρότι επισήμως η διοίκηση του ΑΠΟΕΛ αρνείται να αποδεχτεί τα αιτήματα του Ζαχίντ, ανεπίσημα η υπόθεση παίρνει διαφορετική τροπή. Ο Νορβηγός με καταγωγή από το Πακιστάν αισιοδοξεί ότι θα ακούσει το "ναι" των Κυπρίων και σύντομα θα έρθει στην Αθήνα για να τεθεί υπό τις οδηγίες του Γιώργου Δώνη.

Όσο για τον Μάρκους Ροντέν τα πράγματα είναι πιο απλά. Ο Σουηδός είναι ελεύθερος, σύμφωνα με τα ΜΜΕ της Καλαβρίας έχει συμφωνήσει προφορικά με τον Νταμπίζα και προβάρει τα πράσινα. Ο Ροντέν είχε αρνηθεί να ανανεώσει με την Κροτόνε, έψαξε στη Serie A χωρίς να βρει πρόταση και προτίμησε την προοπτική του Παναθηναϊκού.

Πάντως, από το Τριφύλλι δεν επιβεβαιώνουν τις πληροφορίες για συμφωνία. Ωστόσο είναι σαφές ότι ο 28χρονος κεντρικός χαφ έχει κερδίσει θέσεις στη short-list του Νταμπίζα, επειδή άλλες εναλλακτικές έχουν χαθεί. Επιπλέον, έχει το αβαντάζ ότι είναι αδέσμευτος και ο Παναθηναϊκός δεν μπλέκει σε ατέρμονες κουβέντες, όπως του Ζαχίντ με τον ΑΠΟΕΛ.

Photo Credits: AP Photo/Petros Karadjias

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:

Παναθηναϊκός: Κλείνει άμεσα στόπερ ο Νταμπίζας
Παναθηναϊκός: Η πρώτη στην Ολλανδία σε εικόνες
Παναθηναϊκός: Εισιτήρια διαρκείας με 30% έκπτωση στους περσινούς κατόχους
Γιαννακόπουλος: Την Πέμπτη (18/7) η παρουσίαση του PAO Alive
TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ