ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

"Παναθηναϊκός και Μπεσίκτας διαπραγματεύονται για Μολέντο"

ΚΥΠΕΛΛΟ / ΠΑΟ - ΠΑΟΚ (ΘΑΝΑΣΗΣ ΔΗΜΟΠΟΥΛΟΣ / Eurokinissi Sports)
ΚΥΠΕΛΛΟ / ΠΑΟ - ΠΑΟΚ (ΘΑΝΑΣΗΣ ΔΗΜΟΠΟΥΛΟΣ / Eurokinissi Sports) EUROKINISSI SPORTS

Η τουρκική εφημερίδα "Fanatik" υποστηρίζει ότι οι δύο ομάδες έχουν επαφές για τον Ροντρίγκο Μολέντο και αναφέρεται σε συγκεκριμένα νούμερα.

Η Μπεσίκτας έχει αρχίσει διαπραγματεύσεις με τον Παναθηναϊκό για τον Ροντρίγκο Μολέντο, όπως ισχυρίζεται η τουρκική εφημερίδα «Fanatik». Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της, οι δύο ομάδες έχουν μπει πλέον στη διαδικασία των συζητήσεων.

Ο Παναθηναϊκός φέρεται να έχει ζητήσει 3 εκατομμύρια ευρώ για τον Βραζιλιάνο κεντρικό αμυντικό, ενώ η Μπεσίκτας έχει προτείνει 2 εκατομμύρια ευρώ. Η διαφορά κρίνεται σημαντική, αλλά ίσως μέσω των επαφών να προκύψει συμφωνία κάπου στη μέση.

Η διαπραγμάτευση δεν επιβεβαιώνεται από την ΠΑΕ, αφού μέχρι το βράδυ της Παρασκευής (16/6) υποστήριζε ότι δεν έχει τίποτα επίσημο για τον Μολέντο. Πάντως, ο ατζέντης του ποδοσφαιριστή επιβεβαιώνει ότι έχει κατατεθεί προσφορά από την Τουρκία.

Την ίδια στιγμή, η Ιντερνασιονάλ μοιάζει να έχει τεθεί εκτός της διεκδίκησης του ποδοσφαιριστή. Ο αντιπρόεδρος και υπεύθυνος για το ποδοσφαιρικό τμήμα, Ρομπέρτο Μάλο, παραδέχτηκε ότι τα οικονομικά δεν είναι καλά και θα διατεθούν λιγότερα χρήματα για μεταγραφές. Κατά συνέπεια, η Ιντερνασιονάλ δεν έχει την ευχέρεια να πληρώσει τον Παναθηναϊκό…

Το σίγουρο είναι πως ο Ροντρίγκο Μολέντο το ψάχνει για να φύγει από την Ελλάδα, αφού ο μάνατζερ του χρησιμοποιεί τις διασυνδέσεις του για να φέρει πρόταση στον Παναθηναϊκό. Η προοπτική της Μπεσίκτας είναι υπαρκτή, αλλά θα φανεί στις επόμενες ώρες πόσο σοβαρή θα αποδειχτεί…

Photo credits: Eurokinissi

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ