ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Παναθηναϊκός και Κοπεγχάγη παίζουν με το χρόνο για Ζέκα

ÃÉÏÕÑÏÐÁ ËÉÃÊ / ÐÁÏ - ÁÈËÅÔÉÊ ÌÐÉËÌÐÁÏ / EUROPA LEAGUE / PANATHINAIKOS - ATHLETIC BILBAO (ÂÁÃÃÅËÇÓ ÓÔÏËÇÓ / Eurokinissi Sports)
Ζέκα EUROKINISSI SPORTS

Ο Παναθηναϊκός περιμένει νέα πρόταση, η Κοπεγχάγη επιμένει στην προσφορά της και οι δύο ομάδες ποντάρουν στην αδυναμία της άλλης για τον Ζέκα. Διαβάστε το ρεπορτάζ του Sport24.gr.

Η διαπραγμάτευση για τον Κάρλος Ζέκα μοιάζει να έχει τελειώσει, μόνο που αυτό δεν ισχύει... Η Κοπεγχάγη δεν έχει αποσύρει το ενδιαφέρον της και ο Παναθηναϊκός δεν έχει δώσει διορία για τη διαθεσιμότητα του παίκτη, κάτι που σημαίνει πως η υπόθεση παραμένει ενεργή.

Ωστόσο, οι δύο ομάδες έχουν αποφασίσει να παίξουν με τον χρόνο, που λιγοστεύει συνεχώς μέχρι τις 31 Αυγούστου, όταν και θα λήξει η θερινή μεταγραφική περίοδος. Οι "πηγές" του Sport24.gr από τη Δανία επιμένουν ότι ο Ζέκα παραμένει η προτεραιότητα της Κοπεγχάγης για την ενίσχυση της μεσαίας γραμμής.

Ο προπονητής, Στάλε Σολμπάκεν, θέλει τον Πορτογάλο χαφ, αφού τον θεωρεί ιδανικό για τον αγωνιστικό σχεδιασμό του. Επίσης, η πρόθεση της πρωταθλήτριας Δανίας για την αγορά του Ζέκα, εξαρχής δεν σχετιζόταν με την πρόκριση στους ομίλους του Champions League.

Η Κοπεγχάγη έχει διαμηνύσει στον μάνατζερ του Ζέκα ότι δεν προτίθεται να αυξήσει την προσφορά της (ξεπερνά τα 2 εκατομμύρια ευρώ), η οποία εξακολουθεί να ισχύει μέχρι νεοτέρας. Διότι εκτιμά πως ο Παναθηναϊκός θα υποχρεωθεί να πουλήσει τον Πορτογάλο, ώστε να εισπράξει χρήματα που έχει ανάγκη για τη βιωσιμότητα του. Συνεπώς, σύμφωνα με τους Δανούς, το "μπαλάκι" βρίσκεται στην Αθήνα...

Από την άλλη, ο Παναθηναϊκός απέρριψε την δεύτερη πρόταση και μέσω του μάνατζερ του Ζέκα, μετέφερε την απαίτηση του για 2,5 εκατομμύρια ευρώ.

Πλέον, περιμένει από την Κοπεγχάγη να προσφέρει περισσότερα χρήματα, προκειμένου να αρχίσει ξανά η συζήτηση και να καταλήξουν σε συμβιβασμό. Βασικά, επέλεξε τη συγκεκριμένη τακτική επειδή εκτιμά ότι η πρωταθλήτρια Δανίας "καίγεται" για τον Πορτογάλο και επομένως, έστω και στο τέλος θα προτείνει πιο πολλά λεφτά.

Πάντως, το σημαντικό για τον Παναθηναϊκό είναι όχι μόνο να πουλήσει τον Ζέκα με τους πιο συμφέροντες όρους, αλλά και να έχει χρόνο να τον αντικαταστήσει. Διότι τα χρονικά περιθώρια στενεύουν επικίνδυνα και η αναπλήρωση του Πορτογάλου, στην περίπτωση της μεταγραφής, δεν θα είναι εύκολη υπόθεση.

Photo Credits: Eurokinissi

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ