ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Παναθηναϊκός: Και Ανουάρ και Νάγκι

SUPERLEAGUE / ΑΕΚ - ΠΑΟ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ:  ΜΑΡΚΟΣ ΧΟΥΖΟΥΡΗΣ / EUROKINISSI)
SUPERLEAGUE / ΑΕΚ - ΠΑΟ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΜΑΡΚΟΣ ΧΟΥΖΟΥΡΗΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Ο Παναθηναϊκός πάει να παίξει με τον Αστέρα στην Τρίπολη με τις απουσίες των τιμωρημένων Σένκεφελντ, Δώνη και των τραυματιών Ινσούα, Κολοβέτσιου να είναι δεδομένες, αλλά πιθανότατα θα δούμε και πάλι στην ενδεκάδα τον Ανουάρ και τον Νάγκι.

Στην Τρίπολη ο Παναθηναϊκός θα προσπαθήσει να πετύχει άλλη μία νίκη, για να εδραιωθεί στην τέταρτη θέση και να μην μεγαλώσει η διαφορά από την τρίτη ΑΕΚ ενόψει playoffs. Ο Γιώργος Δώνης θα έχει απουσίες και σε αυτό το παιχνίδι λόγω τιμωριών. Εκτός του Σένκεφελντ θα απουσιάσει και ο τιμωρημένος Χρήστος Δώνης, ενώ δεν θα παίξουν και οι τραυματίες Ινσούα, Κολοβέτσιος.

Μία θέση στο κέντρο θα πάρει ο Ανουάρ, που θα επιστρέψει και θα παίξει μαζί με τον Κουρμπέλη, εφόσον σήμερα ο αρχηγός του Παναθηναϊκού προπονηθεί κανονικά. Από κει και πέρα είναι πολύ πιθανή και η συμμετοχή του Νάγκι στην ενδεκάδα. Ο Γιώργος Βαγιαννίδης έπαιξε στα χαφ κόντρα στον Παναιτωλικό και για να πάρει την ευκαιρία του, αλλά και επειδή το παιχνίδι ήταν στο ΟΑΚΑ με ένα θεωρητικά εύκολο αντίπαλο.

Αυτό το παιχνίδι είναι πολύ πιο δύσκολο και ο Δώνης αναμένεται να χρησιμοποιήσει και πάλι τον Ούγγρο στην θέση του στα άκρα με στόχο να επιστρέψει και ο ίδιος ο Νάγκι στις καλές εμφανίσεις και να βοηθήσει την ομάδα να πάρει τη νίκη.

Photo Credits: Eurokinissi

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:

Παναθηναϊκός: Με Αλαφούζο η συνάντηση για Βαγιαννίδη
Παναθηναϊκός: Εκτός προπόνησης οι Αγιούμπ - Κουρμπέλης
Παναθηναϊκός: Άμεσα ραντεβού του Ρόκα με την πλευρά Βαγιαννίδη
TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ