ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Παναθηναϊκός Κ19: Ήττα από τον Άρη υπό το βλέμμα του Νταμπίζα

ΣΟΥΠΕΡΛΙΓΚΑ Κ-19 / ΠΑΟ - ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ.(ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΘΑΝΑΣΗΣ ΔΗΜΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI)
ΣΟΥΠΕΡΛΙΓΚΑ Κ-19 / ΠΑΟ - ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ.(ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΘΑΝΑΣΗΣ ΔΗΜΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Οι Νέοι του Παναθηναϊκού σε έναν κακό αγωνιστικό χώρο έχασαν με 1-0 από την αντίστοιχη ομάδα του Άρη με τους πράσινους να αγωνίζονται υπό το βλέμμα των Νταμπίζα και Σαραβάκου που ταξίδεψαν νωρίτερα στη Θεσσαλονίκη.

Την ήττα από την αντίστοιχη ομάδα του Άρη με 1-0 γνώρισε η Κ19 του Παναθηναϊκού το Σάββατο το μεσημέρι σε ματς για την 12η αγωνιστική της Super League.

Το παιχνίδι διεξήχθη σε έναν κακό αγωνιστικό χώρο και πήγε στο πάθος και στη δύναμη με τις δυο ομάδες να σηκώνουν τη μπάλα συνέχεια στον αέρα και τον Άρη να βρίσκει ένα γκολ στο πρώτο ημίχρονο και κράτησε το υπέρ του σκορ μέχρι το τέλος της αναμέτρησης.

Οι πράσινοι προσπάθησαν να απειλήσουν αλλά δεν είχε αρκετές κλασικές ευκαιρίες για να πετύχουν κάποιο τέρμα και για πέμπτο σερί παιχνίδι έμειναν μακριά από τα θετικά αποτελέσματα.

Τις προσπάθειες των Νέων του Παναθηναϊκού παρακολούθησαν οι Νίκος Νταμπίζας και Δημήτρης Σαραβάκος οι οποίοι είχαν ταξιδέψει από το Σάββατο στη συμπρωτεύουσα προκειμένου να δουν τις προσπάθειες της Κ19 του τριφυλλιού στο ματς με τον Άρη.

Παναθηναϊκός: Χριστογεώργος, Παλασκώνης, Ζερβόπουλος, Μανιδάκης, Ζωγραφάκης, Σκεντεράι Ηλιάδης, Αθανασακόπουλος, Σερπέζης, Τζαβίδας, Ζαγαρίτης.

Στο δεύτερο μέρος μπήκαν και οι Καλομοίρης, Καραγιάννης, Παπαδόπουλος.

ΕΜΕΙΝΕ ΣΤΗ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ Ο ΧΡΙΣΤΟΓΕΩΡΓΟΣ

Εν τω μεταξύ μετά το τέλος της αναμέτρησης ο γκολκίπερ της Κ19 του Παναθηναϊκού, Νίκος Χριστογεώργος, έμεινε στη Θεσσαλονίκη και δεν επέστρεψε με την υπόλοιπη αποστολή στην Αθήνα. Ο νεαρός γκολκίπερ θα πλαισιώσει τους Διούδη, Κότσαρη για παν ενδεχόμενο ενόψει του αγώνα της Κυριακής με τον Άρη.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ