ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Παναθηναϊκός Κ15: Ο ορισμός του Fair Play από τους πιτσιρικάδες των πρασίνων

Παναθηναϊκός Κ15: Ο ορισμός του Fair Play από τους πιτσιρικάδες των πρασίνων

Κατά τη διάρκεια της αναμέτρησης ανάμεσα στις ομάδες Κ15 του Παναθηναϊκού και του Αστέρα Τρίπολης οι πράσινοι δίδαξαν τον ορισμό του Fair Play. (VIDEO)

Ο ρόλος των ακαδημιών ποδοσφαίρου πέρα από την εκμάθηση του αθλήματος και την ανάδειξη νέων ταλέντων είναι και να διαπαιδαγωγούν σωστά τους νεαρούς αθλητές. Σε αυτό φαίνεται ότι δίνουν ξεκάθαρο προβάδισμα στις ακαδημίες του Παναθηναϊκού.

Αυτό αποδείχτηκε κατά τη διάρκεια της Σαββατιάτικης αναμέτρησης ανάμεσα στις ομάδες Κ15 του Παναθηναϊκού και του Αστέρα Τρίπολης στο "Γ. Καλαφάτης".

Ένας παίκτης των Αρκάδων έπεσε στον αγωνιστικό χώρο, ο διαιτητής δεν διέκοψε το παιχνίδι και έτσι οι πράσινοι συνέχισαν το παιχνίδι βγαίνοντας στην επίθεση και μάλιστα σε θέση τετ α τετ έχοντας την ευκαιρία να σκοράρουν με το σκορ να είναι εκείνη την ώρα στο εύθραυστο 2-1.

Πριν συμβεί αυτό όμως, ο διευθυντής των ακαδημιών, Τάκης Φύσσας φώναξε από την κερκίδα δίπλα από το γήπεδο στους νεαρούς ποδοσφαιριστές ώστε να βγάλουν την μπάλα εκτός αγωνιστικού χώρου για να τηρηθεί το Fair Play. Οι νεαροί πράσινοι με το που τον άκουσαν έκαναν πράξη τα λόγια του διδάσκοντας έτσι τον ορισμό του Fair Play.

Για την ιστορία το συγκρότημα του Θωμά Μαυρουδή επικράτησε με 2-1 του Αστέρα και πέτυχε την όγδοη νίκη του σε οκτώ ματς.

Δείτε σε βίντεο τι ακριβώς συνέβη.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ