ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Παναθηναϊκός: Ιταλικά "μάτια" για τον Εμμανουηλίδη

SUPERLEAGUE / ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ - ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΑΝΤΩΝΗΣ ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI)
SUPERLEAGUE / ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ - ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΑΝΤΩΝΗΣ ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Το ενδιαφέρον της Τζένοα για τον 20χρονο επιθετικό του Παναθηναϊκού, Δημήτρη Εμμανουηλίδη, το ιταλικό δημοσίευμα και η έτερη ομάδα της Serie A που έχει ασχοληθεί (πολύ) σοβαρά με τον "μικρό".

Ο Παναθηναϊκός περιμένει τον Δημήτρη Εμμανουηλίδη για να επιστρέψει από το μονοετή δανεισμό του στον Πανιώνιο, ωστόσο οι πολύ καλές εμφανίσεις του 20χρονου επιθετικού με τους Νεοσμυρνιώτες (6 γκολ και 1 ασίστ, σε 21 επίσημα ματς) φαίνεται πως έχουν τραβήξει το ενδιαφέρον αρκετών ομάδων κι από το εξωτερικό.

Δημοσίευμα του ιταλικού "Tuttomercatoweb" αναφέρει πως η Τζένοα, που έχει στρέψει την προσοχή της και στην Ελλάδα κατά τις μεταγραφικές αναζητήσεις της, έχει ασχοληθεί σοβαρά με την περίπτωση του Εμμανουηλίδη.

Μάλιστα οι Ιταλοί αναφέρουν για τον νεαρό επιθετικό πως "...είναι ένα από τα πλέον ενδιαφέροντα πρότζεκτ του ελληνικού κι ευρωπαϊκού ποδοσφαίρου, τον οποίο μάλιστα η UEFA είχε συμπεριλάβει στη λίστα με τα 50 μεγαλύτερα ταλέντα για το 2020. Διεθνής με την U21 της Ελλάδας, ο Εμμανουηλίδης έχει σημειώσει 4 γκολ στο πρωτάθλημα και 2 στο Κύπελλο" .

Οι πληροφορίες του Sport24.gr αναφέρουν πως όντως η Τζένοα παρακολουθεί εδώ και ένα εξάμηνο τον 20χρονο άσο, έχοντας στείλει ανθρώπους της στην Ελλάδα για να τον δουν σε δράση. Δεν είναι ωστόσο, η μοναδική ομάδα από τη Serie A, που έχει ασχοληθεί σοβαρά μαζί του, καθώς υπάρχει ακόμη ένα ιταλικό κλαμπ, που έχει ψαχτεί πολύ σοβαρά με την περίπτωση του Εμμανουηλίδη. Και δεν αποκλείεται το εφετινό καλοκαίρι να κρύβει... εκπλήξεις.

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ