ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Παναθηναϊκός: Ινσούα, ο Νο 1 στο πρωτάθλημα

SUPERLEAGUE / ΟΣΦΠ - ΠΑΟ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΒΑΣΙΛΗΣ ΜΑΡΟΥΚΑΣ / EUROKINISSI)
SUPERLEAGUE / ΟΣΦΠ - ΠΑΟ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΒΑΣΙΛΗΣ ΜΑΡΟΥΚΑΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI

Ο Εμάνουελ Ινσούα είναι ο πρώτος παίκτης του Παναθηναϊκού σε λεπτά συμμετοχής στη Superleague, ενώ τον ακολουθούν οι Κουρμπέλης και Διούδης.

Ο Εμάνουελ Ινσούα αποτελεί μία από τις σταθερές του φετινού Παναθηναϊκού. Επειδή είναι από τους λίγους έμπειρους του ρόστερ και ο μοναδικός κλασικός αριστερός μπακ-χαφ, ο Αργεντίνος είναι εξ' ορισμού απαραίτητος στον Γιώργο Δώνη.

Ωστόσο, ο Ινσούα με την απόδοση, τη συμπεριφορά και την επιρροή έχει κερδίσει την εμπιστοσύνη όλων στον Παναθηναϊκό. Ειδικά εναντίον του Ολυμπιακού ήταν από τους κορυφαίους και από τους πιο "refuse to lose" ποδοσφαιριστές του Τριφυλλιού.

Η σημασία του Ινσούα για τον Παναθηναϊκού αποτυπώνεται και στα στατιστικά. Ο 27χρονος ποδοσφαιριστής έχει το απόλυτο σε συμμετοχές και σε λεπτά, αφού δεν έχει χάσει ούτε ένα. Επιπλέον, έχει ταλαιπωρηθεί ελάχιστα από τραυματισμούς και είναι πολύ γερό "σκαρί"...

Ο Δημήτρης Κουρμπέλης τον ακολουθεί με έξι λεπτά αργότερα, γιατί αντικαταστάθηκε στο 87' στο Λάρισα - Παναθηναϊκός στο AEL FC Arena, ενώ πάνω από 900 λεπτά έχει ο Διούδης, που έχασε τη συμπόρευση με τον Ινσούα λόγω του τραυματισμού στο "Καραϊσκάκης".

Αναλυτικά η πρώτη δεκάδα σε λεπτά και συμμετοχές:

Ποδοσφαιριστής Συμμετοχές Λεπτά
Εμάνουελ Ινσούα 10 951
Δημήτρης Κουρμπέλης 10 945
Σωκράτης Διούδης 10 904
Τάσος Χατζηγιοβάνης 9 857
Δημήτρης Κολοβέτσιος 9 877
Φάνης Μαυρομάτης 9 824
Γιάννης Μπουζούκης 10 820
Ουσμάν Κουλιμπαλί 8 717
Φεντερίκο Μακέντα 7 572
Χρήστος Δώνης 7 529

** Τα στοιχεία προέρχονται από την επίσημη ιστοσελίδα της Superleague και σ' αυτά συμπεριλαμβάνονται και τα λεπτά των "καθυστερήσεων".

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ