ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Παναθηναϊκός: Η ζημιά, οι επαφές και οι σίγουρες μεταγραφές

Παναθηναϊκός: Η ζημιά, οι επαφές και οι σίγουρες μεταγραφές
Roka, Panathinaikos, (eurokinissi) EUROKINISSI

Ο Παναθηναϊκός υπολογίζει την ζημιά απ΄την μείωση των εσόδων έως και 3 εκ. ευρώ ετοιμάζεται, όμως , να καλύψει σίγουρα κάποιες θέσεις με την απόκτηση παικτών.

Ο Τσάβι Ρόκα βρίσκεται στην Ισπανία , αλλά αυτό δεν σημαίνει, ότι έχει σταματήσει να ασχολείται με τον Παναθηναϊκό. Αυτό που δεν μπορεί να κάνει ο Ισπανός είναι να προχωρήσει σε επαφές με μάνατζερ και παίκτες, αφού δεν μπορεί να ταξιδέψει και όλα αυτά θα γίνουν μόλις επανέλθει η κανονικότητα.

Ο τεχνικός διευθυντής του Παναθηναϊκού, όμως, τις τελευταίες ημέρες έχει επικοινωνία με τον Γιάννη Αλαφούζο ενόψει του πλάνου της νέας σεζόν, που θα καθοριστεί οριστικά μετά και την συζήτηση, που θα κάνει ο μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ με τον Γιώργο Δώνη.

Η ΖΗΜΙΑ

Η μείωση των εσόδων μετά την πανδημία είναι δεδομένη. Μικρότερο τηλεοπτικό συμβόλαιο σε σχέση με την περίοδο, που τελειώνει, μείωση των χορηγιών και μείωση εισιτηρίων. Συνολικά η εκτίμηση στον Παναθηναϊκό είναι, ότι η ζημιά μπορεί να φθάσει και τα 3 εκ. ευρώ.

Ετσι και αλλιώς και πριν την πανδημία φαινόταν, ότι η ομάδα μπορεί να πήγαινε και τη νέα περίοδο σε μία μικρή αύξηση του μπάτζετ, που δεν ξεπέρναγε τα 2 εκ. ευρώ. Τώρα αυτό φαίνεται δύσκολο και πιθανότατα η ομάδα θα πάει σε ένα ανάλογο μπάτζετ με μόνο κέρδος στα συμβόλαια την μείωση της φορολογίας.

ΟΙ ΣΙΓΟΥΡΕΣ ΘΕΣΕΙΣ

Ακόμα δεν έχει αποφασιστεί πόσες μεταγραφές θα γίνουν. Οι σίγουρες θέσεις ,που θα καλυφθούν είναι του δεξιού μπακ, που φεύγει ο Γιόχανσον, οι δύο ακραίοι μετά την επιστροφή του Νάγκι από τον δανεισμό του και την λύση της συνεργασίας με τον Μπεκ, η τον δανεισμό του σε κάποια ομάδα και ένα οκτάρι στα χαφ .

Είναι πιθανό ο Παναθηναϊκός να προχωρήσει και σε απόκτηση αριστερού μπακ μετά την επικείμενη αποχώρηση του Ινσούα, αλλά όχι σίγουρο. Το αν θα γίνουν άλλες μεταγραφές θα κριθεί , από το αν αδειάσουν θέσεις στο ρόστερ από παίκτες, που δεν υπολογίζονται , αλλά ίσως και από κάποια πώληση παίκτη.

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ