ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Παναθηναϊκός: Η υπομονή για τον Σένκεφελντ στερεύει

Παναθηναϊκός: Η υπομονή για τον Σένκεφελντ στερεύει

Ο Νίκος Νταμπίζας έχει αρχίσει την προεργασία με τις εναλλακτικές επιλογές για το κέντρο της άμυνας, αφού ο Μπαρτ Σένκεφελντ δεν δίνει την απάντηση του.

Ο άξονας έχει μεγαλύτερη ανάγκη από ενίσχυση στον Παναθηναϊκό και ο Νίκος Νταμπίζας έχει "κεντράρει" στον 28χρονο Άγγλο αμυντικό χαφ, Τζακ Ρόντγουελ. Ωστόσο, ο Νταμπίζας δεν ασχολείται μόνο με τον Ρόντγουελ και μεριμνά επίσης για το κέντρο της άμυνας.

Το πρώτο όνομα στη short-list του Νταμπίζα είναι ο Μπαρτ Σένκεφελντ. Ο Ολλανδός στόπερ έχει τα χαρακτηριστικά που αναζητά ο Γιώργος Δώνης και ανταποκρίνεται στα οικονομικά όρια του μπάτζετ. Ωστόσο, αν και ο Νταμπίζας έχει προσεγγίσει τον Σένκεφελντ εγκαίρως, ο ποδοσφαιριστής προσπαθεί να κερδίσει χρόνο και ψάχνει ομάδα στην Αγγλία.

Μέχρι τώρα, ο Νταμπίζας διαχειρίστηκε την υπόθεση με υπομονή, προσπαθώντας να τη φέρει στα μέτρα του. Η τακτική του τεχνικού διευθυντή του Παναθηναϊκού έχει δικαιωθεί στις μεταγραφές των Ζαχίντ και Μολό, στις οποίες έπαιξε με το χρόνο και συμφώνησε με τους παίκτες με τους όρους του.

Ωστόσο, στη διαπραγμάτευση με τον Σένκεφελντ το παιχνίδι της αναμονής δεν φαίνεται να αποδίδει. Ο Νταμπίζας δεν έχει καταθέσει νέα πρόταση στον 28χρονο αμυντικό, διατηρώντας στο τραπέζι τα 250.000 ευρώ ετησίως. Ένα ποσό που δεν ικανοποιεί τον Ολλανδό στόπερ και για αυτό χρονοτριβεί και δεν δίνει μία ξεκάθαρη απάντηση για τις προθέσεις του.

Ο Νταμπίζας δεν σκοπεύει να περιμένει για πολύ ακόμα και θα περάσει το μήνυμα του στην πλευρά του Σένκεφελντ. Αν αυτό θα επηρεάσει τη στάση του Ολλανδού θα φανεί σύντομα. Διαφορετικά, ο Νταμπίζας θα στραφεί στις εναλλακτικές λύσεις στη λίστα, με τις οποίες έχει ήδη αρχίσει την προεργασία για να είναι προετοιμασμένος.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:

Κολοβός: "Θα μπορούσαμε να είχαμε κερδίσει"
Παναθηναϊκός: Κινείται για Ρόντγουελ το τριφύλλι
TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ