ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Παναθηναϊκός: Η ώρα του Χατζηγιοβάνη

SUPERLEAGUE / ÁÑÇÓ - ÐÁÏ (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: MOTION TEAM)
Xatzigiovanis, Panathinaikos (eurokinissi) EUROKINISSI

Ο Τάσος Χατζηγιοβάνης είναι πιθανό να επιστρέψει στο αρχικό σχήμα του Παναθηναϊκού στο παιχνίδι με τον Ατρόμητο στο Περιστέρι.

Ενας μήνας πέρασε από την ημέρα, που ο Τάσος Χατζηγιοβάνης αγωνίστηκε για τελευταία φορά στον Παναθηναϊκό. Ήταν στις 15 Σεπτεμβρίου, όταν αγωνίστηκε σε όλη την διάρκεια του αγώνα στην Θεσσαλονίκη με τον Αρη, που οι «πράσινοι» έχασαν με 4-0.

Πιο πριν ο νεαρός επιθετικός είχε παίξει στο πρώτο ημίχρονο του αγώνα με τον ΟΦΗ στο ΟΑΚΑ στην ήττα με 1-3. Από το ματς με τον Αρη και μετά ο νεαρός επιθετικός δεν ξαναέπαιξε, αλλά πριν το παιχνίδι με την Ξάνθη είχε μία συζήτηση με το Γιώργο Δώνη.

Τότε έμεινε εκτός αποστολής, επειδή είχε δεχθεί κάποια μηνύματα από φίλους του Παναθηναϊκού, λόγω της μη ανανέωσης του συμβολαίου του και πιθανών αντιδράσεων, που θα υπήρχαν. Πλέον, όμως, ο Χατζηγιοβάνης είναι όλο και καλύτερα στην προπόνηση, θέλει να παίξει και να βοηθήσει την ομάδα και έχει πολλές πιθανότητες να τον δούμε και πάλι στην ενδεκάδα στο Περιστέρι, στο ένα από τα δύο άκρα.

Μη ξεχνάμε, ότι ο Μπεκ κάνει… μόνιμα θεραπεία και ο Μολό είχε άδεια και προέρχεται και από ένα πειθαρχικό παράπτωμα. Οι πιθανότητες είναι υπέρ του Χατζηγιοβάνη να παίξει στο ένα άκρο και να προσπαθήσει να βοηθήσει την ομάδα να φθάσει σε μία σημαντική νίκη.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

PHOTO CREDITS: EUROKINISSI

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ