ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Παναθηναϊκός: Η τακτική ανάλυση του Δώνη για τα ντέρμπι με ΑΕΚ, ΠΑΟΚ

SUPERLEAGUE / ΠΑΟ - ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΘΑΝΑΣΗΣ ΔΗΜΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI)
SUPERLEAGUE / ΠΑΟ - ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΘΑΝΑΣΗΣ ΔΗΜΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI

Ο Γιώργος Δώνης στη συνέντευξη Τύπου που ακολούθησε τον αγώνα με την ΑΕΚ προχώρησε σε μια τακτική ανάλυση και το πλάνο προετοιμασίας του ντέρμπι με τους "κιτρινόμαυρους" όσο και για το λάθος που έκανε ο ίδιος στο παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ. (VIDEO)

Ο Γιώργος Δώνης στο ματς του Παναθηναϊκού με την ΑΕΚ είδε το τριφύλλι να επικρατεί κατά κράτος του αντιπάλου του χωρίς όμως να παίρνει τη νίκη αλλά η εικόνα των πράσινων μέσα στον αγωνιστικό χώρο, στην διάρκεια και των 90 λεπτών, τον άφησε απόλυτα ικανοποιημένο.

Ο Έλληνας τεχνικός στη διάρκεια της συνέντευξης Τύπου που παραχώρησε μίλησε για 17 λεπτά στους εκπροσώπους του Τύπου και προχώρησε σε μια τακτική ανάλυση του ντέρμπι που είχε προηγηθεί με την ΑΕΚ αλλά και των όσων είχαν γίνει στην Τούμπα και του λάθους που είχε κάνει ο ίδιος.

Ο Δώνης μίλησε για την τριάδα στην άμυνα και τον λόγο που ο ίδιος είχε στο μυαλό του πως θα ήταν το καλύτερο σύστημα κόντρα στους "κιτρινόμαυρους" αλλά και το πλάνο με Πούγγουρα, Κουλιμπαλί το οποίο είχε δουλέψει ενώ ανέλυσε και γιατί επέλεξε τον αμυντικό από το Μάλι σε σχέση με τον Γιόχανσον που δοκίμαζε στην προετοιμασία.

Παράλληλα σχολίασε το 4-4-2 με το οποίο αγωνίστηκε ο Παναθηναϊκός στην Τούμπα, όχι όμως για να παίξει φουλ επίθεση, αλλά να περιορίσει τον ΠΑΟΚ και το τι πήγε λάθος στο δεύτερο μέρος.

Μια συνέντευξη Τύπου γεμάτη ποδοσφαιρική ανάλυση από τον Γιώργο Δώνη για τον φετινό Παναθηναϊκό.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ