ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Παναθηναϊκός: Η συζήτηση Νταμπίζα - Αλαφούζου θα κρίνει την ένσταση

Παναθηναϊκός: Η συζήτηση Νταμπίζα - Αλαφούζου θα κρίνει την ένσταση
EUROKINISSI

Εντός του Σαββατοκύριακου θα ληφθεί η οριστική απόφαση για το αν ο Παναθηναϊκός θα καταθέσει ένσταση για τη ρεβάνς με τη Λαμία, όλα θα κριθούν από τη συζήτηση Νταμπίζα - Αλαφούζου.

Άλλαξε... ρότα από το μεσημέρι μέχρι το απόγευμα το θέμα της ένστασης που μπορεί να καταθέσει ο Παναθηναϊκός για επανάληψη του αγώνα (ή μόνο της παράτασης; - δεδικασμένο δεν υπάρχει...) εναντίον της Λαμίας, επειδή δεν δόθηκε το δικαίωμα για τέταρτη αλλαγή στους προπονητές Γιώργο Δώνη και Μάκη Χάβο.

Άλλαξε ρότα, διότι οι φωνές και οι απόψεις στο κλαμπ επί του θέματος είναι διχασμένες. Όπως και στους φίλους της ομάδας. Να κάνει ένσταση ο Παναθηναϊκός στηριζόμενος στη σημερινή ανακοίνωση της ΕΠΟ, αλλά ρισκάροντας ήττα και στο δικαστήριο (και ακόμη βαρύτερο πλήγμα στο πρεστίζ του συλλόγου), διότι δεν αναγράφεται η σχετική διάταξη στον ΚΑΠ;

Η' να μην κάνει τίποτα, αφήνοντας ορισμένους να ισχυρίζονται ακόμα - ακόμα και ότι... φοβάται να αντιμετωπίσει τον Ολυμπιακό στους "8" (άσχετο, αλλά αν ο ΠΑΟ καταθέσει και κερδίσει την ένσταση η κλήρωση του Κυπέλλου πιθανότατα θα επαναληφθεί!); Και ότι δεν διεκδικεί αυτό που δικαιούται, και, και, και...

Η τελική απόφαση θα ληφθεί μετά από συζήτηση του Γιάννη Αλαφούζου (που βρίσκεται στο εξωτερικό) με τον Νίκο Νταμπίζα εντός του Σαββατοκύριακου, καθώς ο Παναθηναϊκός έχει περιθώριο να καταθέσει την ένσταση μέχρι τη Δευτέρα. Και για όποιους νομίζουν ότι το μεγαλύτερο βάρος θα φέρει ο Αλαφούζος, το καλύτερο θα ήταν να κρατήσουν μικρό καλάθι. Διότι εκτός συγκλονιστικού απροόπτου ο μεγαλομέτοχος θα κάνει ό,τι του πει ο Νταμπίζας, ο οποίος προς το παρόν ακούει απόψεις και επιχειρήματα και για τη μια και για την άλλη όψη του νομίσματος.

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ