ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Παναθηναϊκός: Η σεζόν τελειώνει στις 24/5

SUPERLEAGUE / ΠΑΟ - ΠΑΟΚ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΤΑΚΗΣ ΣΑΓΙΑΣ / EUROKINISSI)
SUPERLEAGUE / ΠΑΟ - ΠΑΟΚ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΤΑΚΗΣ ΣΑΓΙΑΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Ο Παναθηναϊκός θα αρχίσει την προετοιμασία του στις 4 Ιουλίου, προτού αναχωρήσει για το Όστερμπεκ της Ολλανδίας.

Η λήξη του πρωταθλήματος δεν θα συνδυαστεί με το τέλος των παιχνιδιών του Παναθηναϊκού. Ο Γιώργος Δώνης έχει ζητήσει το κλείσιμο μερικών φιλικών, για να τσεκάρει τους παίκτες από το τμήμα Κ19 και κάποιους υπό δοκιμή, όπως τον Μοχάμεντ Νιανζ και τον Ιντρίσα Σαμπού.

Οι άνθρωποι του Τριφυλλιού προσπαθούν να βρουν αντιπάλους για δύο ή τρία ματς, ώστε να ικανοποιήσουν το αίτημα του Δώνη. Το πιθανότερο είναι πως θα πρόκειται για ελληνικές ομάδες, αφού στο εξωτερικό οι επίσημες υποχρεώσεις ολοκληρώνονται στα τέλη Μαΐου.

Μία ημερομηνία που δεν θα προλάβει ο Παναθηναϊκός, αφού η τελευταία προπόνηση έχει προγραμματιστεί για την Παρασκευή 24 Μαΐου. Ο Δώνης δεν πρόκειται να το τραβήξει περισσότερο και θα αφήσει τους παίκτες του να αναχωρήσουν για τις καλοκαιρινές διακοπές τους.

Όσο για την έναρξη της καλοκαιρινής προετοιμασίας, έχει οριστεί για την Πέμπτη 4 Ιουλίου. Η ομάδα θα μείνει για έντεκα μέρες στην Αθήνα και στις 15 Ιουλίου, θα μεταβεί στο Όστερμπεκ της Ολλανδίας, όπου θα παραμείνει για περίπου δύο εβδομάδες.

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ