ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Παναθηναϊκός: Η Σέλτικ προσφέρει και τον Μόργκαν

Leipzig's Dayot Upamecano, left, and Celtic's Lewis Morgan challenge for the ball during the Europa League group B soccer match between RB Leipzig and Celtic FC in Leipzig, Germany, Thursday, Oct. 25, 2018. (AP Photo/Jens Meyer)
Leipzig's Dayot Upamecano, left, and Celtic's Lewis Morgan challenge for the ball during the Europa League group B soccer match between RB Leipzig and Celtic FC in Leipzig, Germany, Thursday, Oct. 25, 2018. (AP Photo/Jens Meyer) AP

Ο 22χρονος αριστερός εξτρέμ, Λιούις Μόργκαν, παραχωρείται δανεικός από τη Σέλτικ και η περίπτωσή του τέθηκε υπόψη του Παναθηναϊκού.

Το ταξίδι του Νίκου Νταμπίζα στη Γλασκώβη στα τέλη Μαΐου, δεν απέφερε μόνο το όνομα του Μίκι Τζόνστον. Σύμφωνα με τους Σκωτσέζους, ο τεχνικός διευθυντής του Παναθηναϊκού ενημερώθηκε για ακόμα έναν ποδοσφαιριστή της Σέλτικ, ο οποίος είναι πιο προσιτός απ' όλες τις απόψεις.

Πρόκειται για τον Λιούις Μόργκαν, ο οποίος ανήκει στην πρωταθλήτρια Σκωτίας, αλλά δεν υπολογίζεται από την τεχνική ηγεσία. Ο αριστεροπόδαρος άσος πέρασε την προηγούμενη σεζόν ως δανεικός στη Σάντερλαντ, στην οποία είχε 35 συμμετοχές σε όλες τις διοργανώσεις (1.657') με απολογισμό 2 γκολ και 4 ασίστ.

Ωστόσο, ο 22χρονος εξτρέμ δεν θα συνεχίσει στη Βόρεια Αγγλία. Ο Μόργκαν ψάχνει ομάδα και ο Παναθηναϊκός αποτελεί μία πιθανή επιλογή. Από τη Σκωτία, η Μάδεργουελ έχει ψάξει την περίπτωση του, όμως ο ποδοσφαιριστής προτιμά κάτι διαφορετικό. Επιπλέον, σε αντίθεση με τον Τζόνστον, η Σέλτικ θα συναινούσε πιο εύκολα στη μετακόμιση του Μόργκαν στην Αθήνα.

Ο Νταμπίζας έχει συγκεντρώσει πληροφορίες για τον Μόργκαν από τις "πηγές" του στη Γλασκώβη, αλλά και από τη Σάντερλαντ. Ο τεχνικός διευθυντής του Παναθηναϊκού ξέρει πρόσωπα και πράγματα στη Βόρεια Αγγλία και δεν δυσκολεύτηκε να μάθει αυτά που ήθελε.

Περαιτέρω, στη Σκωτία υποστηρίζουν ότι ο Μόργκαν έχει πιθανότητες να αποδεσμευτεί από το συμβόλαιο του, που λήγει τον Ιούνιο του 2022. Δύσκολα θα φέρει χρήματα σε ενδεχόμενη μεταγραφή, οπότε η Σέλτικ θα συζητούσε το ενδεχόμενο να τον αποδεσμεύσει για τον Παναθηναϊκό, κρατώντας ποσοστό μεταπώλησης.

AP Photo/Jens Meyer

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ