ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Παναθηναϊκός: Η προπόνηση των πράσινων και τα δεδομένα του gps

ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ ΤΟΥ ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΥ / ΠΡΩΙΝΗ ΠΡΟΠΟΝΗΣΗ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: KOSTAS VILLA / EUROKINISS
Panathinaikos, proponisi (eurokinissi) (EUROKINISSI)

Διαφορετικό πρόγραμμα εκγύμνασης για κάθε μέρα που «μένουν στο σπίτι» έχει ετοιμάσει το τεχνικό τιμ του Παναθηναϊκού για τους πράσινους.

Από την περασμένη Δευτέρα οι παίκτες του Παναθηναϊκού που πήγαν στο «Γ. Καλαφάτης» παρέλαβαν σε γκρουπ το πρόγραμμα που πρέπει να ακολουθούν τις επόμενες μέρες που θα «μείνουν σπίτι» και παράλληλα και τα gps που καταγράφει τα δεδομένα.

Οι προπονήσεις αυτές όμως προκειμένου να μην είναι μονότονες για τους ποδοσφαιριστές του τριφυλλιού είναι διαφορετικές και αλλάζουν από μέρα σε μέρα. Το πρόγραμμα είναι ξεχωριστό και έχει να κάνει με ένα συνδυασμό εκγύμνασης, τόσο φυσικής κατάστασης όσο και αερόβιο πρόγραμμα.

Τη μια μέρα έχει αρκετά τρεξίματα και την άλλη ασκήσεις αερόβιες αλλά και με βάρη για την καλύτερη εκγύμναση των πράσινων. Φυσικά τα gps που έχουν οι παίκτες του Παναθηναϊκού καταγράφουν τα δεδομένα και τα στέλνουν στο τεχνικό επιτελείο αλλά και οι ίδιοι οι πράσινοι ενημερώνουν τους ανθρώπους της ομάδας.

Το πρόγραμμα που έχει δώσει το τριφύλλι περιλαμβάνει τις περισσότερες μέρες μόνο μια προπόνηση. Αυτό όμως δεν σημαίνει πως κάποιοι, στο χέρι τους είναι, δεν μπορούν να γυμναστούν έξτρα και μόνοι τους αλλά φυσικά να μην το παρακάνουν.

ΤΑ ΠΑΡΕΑΚΙΑ

Οι περισσότεροι παίκτες του τριφυλλιού γυμνάζονται σπίτι τους. Υπάρχουν όμως και δύο γκρουπάκια τα οποία ξεχωρίζουν και γυμνάζονται όλοι μαζί. Το ένα αποτελείται από τα παιδιά που μένουν στα διαμερίσματα της πολυκατοικίας των πράσινων και γυμνάζονται μαζί και το άλλο από τους Νούνες, Σένκεφελντ, Νάγκι και Μπεκ.

Η συγκεκριμένη τετράδα κάθε μέρα γυμνάζεται μαζί και μάλιστα τις περισσότερες φορές ανεβάζει βίντεο στο Instagram από την εκγύμναση τους.

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ