ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Παναθηναϊκός: Η πολιτική του Νταμπίζα είναι σταθερή

SUPERLEAGUE / ËÁÑÉÓÁ - ÐÁÏ (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: KOSTAS VILLA)
SUPERLEAGUE / ËÁÑÉÓÁ - ÐÁÏ (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: KOSTAS VILLA) EUROKINISSI

Στην εποχή του Νίκου Νταμπίζα, ο Παναθηναϊκός έχει συγκεκριμένη στρατηγική στις πωλήσεις και στις ανανεώσεις συμβολαίων. Το Sport24.gr εξηγεί.

Για άλλη μία φορά ποδοσφαιριστές του Παναθηναϊκού συνδέθηκαν με σενάρια από το εξωτερικό. Αυτή την εβδομάδα ήταν ο Κουρμπέλης με τη Φιορεντίνα, ο Διούδης με τη Σπόρτινγκ Λισσαβώνας, ο Χατζηγιοβάνης με τη Γερμανία. Είχαν προηγηθεί ο Κολοβέτσιος με το Βέλγιο, ο Μπουζούκης και όχι μόνο...

Φυσικά, δεν είναι παράλογο ξένες ομάδες να έχουν λίστα τους παίκτες του Παναθηναϊκού. Ούτε είναι ασυνήθιστη η παρουσία αλλοδαπών σκάουτς στο "Σπύρος Λούης". Επιπλέον, τίποτα από τα δύο δεν συνεπάγεται ότι θα φτάσει συγκεκριμένη πρόταση στην ΠΑΕ εντός των ημερών ή στο προσεχές διάστημα. Το φιλολογικό ενδιαφέρον δεν είναι απαραίτητο να μετουσιωθεί σε κάτι επίσημο.

Από εκεί και πέρα, ανεξάρτητα με τις διαθέσεις των άλλων ομάδων, ένα είναι σίγουρο πια: ο Παναθηναϊκός δεν ξεπουλάει. Ο Νίκος Νταμπίζας έχει χαράξει νέα στρατηγική στις πωλήσεις και τη δεδομένη χρονική στιγμή θα εγκρίνει τη μεταγραφή ενός ποδοσφαιριστή μόνο με μία εξωπραγματική προσφορά. Η πρόθεση του είναι να διατηρήσει αναλλοίωτο το ρόστερ έως τον Ιούνιο, εκτός και αν ακούσει ένα ποσό στο οποίο δεν θα μπορεί να πει "όχι".

Εννοείται πως ο Νταμπίζας έχει εξηγήσει τις θέσεις του στους παίκτες και στους εκπροσώπους τους. Κυρίως, απέδειξε ότι εννοεί τα λεγόμενα του το προηγούμενο καλοκαίρι με τη διαχείριση των περιπτώσεων του Ινσούα και του Κουρμπέλη. Για αμφότερους απέρριψε τις προτάσεις της Λας Πάλμας και της Σπάρτας Πράγας, διαμηνύοντας ότι οι δύο βασικοί του Παναθηναϊκού δεν πωλούνται.

Αντίστοιχα, ο Νταμπίζας δεν πρόκειται να βιαστεί με τις συζητήσεις για τα συμβόλαια που λήγουν τον Ιούνιο του 2019. Ο τεχνικός διευθυντής του Παναθηναϊκού δεν θα διαπραγματευτεί υπό πίεση και θα προτείνει τους όρους του στο timing που θα κρίνει κατάλληλο. Ο Νταμπίζας θα προσφέρει εξαρχής αυτά που αξίζει σύμφωνα με την κρίση του ο κάθε παίκτης και δεν θα μπει στη διαδικασία προσφοράς και αντιπροσφοράς...

Photo Credits: Eurokinissi

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ