ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Παναθηναϊκός: Η πλευρά Χατζηγιοβάνη εξέπεμψε σήμα

SUPERLEAGUE / ÁÔÑÏÌÇÔÏÓ - ÐÁÏ (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: EUROKINISSI)
SUPERLEAGUE / ÁÔÑÏÌÇÔÏÓ - ÐÁÏ (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Το Sport24.gr εξηγεί με ποιες προϋποθέσεις θα συναινέσει ο Νίκος Νταμπίζας στη μεταγραφή του Τάσου Χατζηγιοβάνη από τον Παναθηναϊκό.

Μόνο τυχαία δεν ήταν η συνέντευξη που έδωσε ο μάνατζερ του Τάσου Χατζηγιοβάνη, Πασχάλης Τουντούρης, στη βελγική εφημερίδα "Het Nieuwsblad" την Τρίτη (6/8). Αντίθετα, ήταν ένα ξεκάθαρο σήμα από την πλευρά του ποδοσφαιριστή ότι είναι διαθέσιμος για μεταγραφή, κατά προτίμηση στο Βέλγιο και στην Ολλανδία...

Άλλωστε, τα λεγόμενα του Τουντούρη δεν εστίασαν σε συγκεκριμένη ομάδα, αλλά ο Έλληνας ατζέντης έκανε λόγο για γενικότερο ενδιαφέρον. Το timing θεωρείται κατάλληλο για τον 22χρονο εξτρέμ του Παναθηναϊκού, διότι έχει κάνει καλές εμφανίσεις στην προετοιμασία και αρκετοί σκάουτερ τον παρακολούθησαν στην Ολλανδία και στην Τουρκία.

Οι φιλολογικές ερωτήσεις για τον Χατζηγιοβάνη είναι πάρα πολλές και τρεις από αυτές μετουσιώθηκαν σε προτάσεις, αλλά ισάριθμες απορρίφθηκαν από τον Νίκο Νταμπίζα. Όμως, η γενικότερη αίσθηση που επικρατεί είναι πως ο Χατζηγιοβάνης δεν θα φορά για πολύ καιρό ακόμα τα πράσινα και θα αναχωρήσει για άλλες Πολιτείες. Τώρα, αν αυτό θα συμβεί άμεσα ή προς το τέλος Αυγούστου είναι κάτι που δεν μπορεί να προβλεφθεί. Το βέβαιο είναι ότι οι διεργασίες από την πλευρά του ποδοσφαιριστή έχουν κορυφωθεί...

ΠΑΙΖΕΙ ΡΟΛΟ ΚΑΙ Ο ΧΡΟΝΟΣ

Από τη στιγμή που ο Νίκος Νταμπίζας και ο Τάσος Χατζηγιοβάνης δεν συμφώνησαν στους όρους ενός νέου συμβολαίου, ο ποδοσφαιριστής μετράει αντίστροφα. Το συμβόλαιο του λήγει τον Ιούνιο του 2020, όμως ο Χατζηγιοβάνης αντιλαμβάνεται ότι ο Παναθηναϊκός θα στηρίξει τους παίκτες που έχουν αφοσιωθεί στο πλάνο του και όχι σε κάποιον ο οποίος βλέπει το μέλλον του μακριά από το "Γεώργιος Καλαφάτης".

Ο μάνατζερ που εκπροσωπεί τον Χατζηγιοβάνη έχει διασυνδέσεις στο Βέλγιο και στην Ολλανδία, θεωρεί ότι το αγωνιστικό στυλ στις Κάτω Χώρες ταιριάζει στον νεαρό μεσοεπιθετικό και προσπαθεί να φέρει πρόταση στον Νταμπίζα. Από την πλευρά του, ο τεχνικός διευθυντής του Παναθηναϊκού έχει θέσει ως τιμή πώλησης το 1,5 εκατομμύριο ευρώ και περιμένει.

Η τελευταία προσφορά που μετέφερε ο ατζέντης του Χατζηγιοβάνη την προηγούμενη εβδομάδα πλησίασε τα "θέλω" του Νταμπίζα, αλλά ο τρόπος αποπληρωμής δεν κρίθηκε ικανοποιητικός. Το ρεπορτάζ του Sport24.gr αναφέρει ότι αν κάποια ομάδα προτείνει ένα ποσό που προσεγγίζει το 1,5 εκατομμύριο και έχει τη δυνατότητα να το καταβάλλει εφάπαξ ή σε 2 δόσεις, τότε ο Νταμπίζας δεν θα αρνηθεί.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

Παναθηναϊκός: Αρέσει ο Ρόντγουελ, αλλά το καθυστερεί
Τουντούρης: "Υπάρχουν και άλλοι για τον Χατζηγιοβάνη"
TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ