ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Παναθηναϊκός: Η κριτική των "πράσινων" στο "αιώνιο ντέρμπι"

SUPERLEAGUE / ÏÓÖÐ - ÐÁÏ (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: LATO KLODIAN / EUROKINISSI)
SUPERLEAGUE / ÏÓÖÐ - ÐÁÏ (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: LATO KLODIAN / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Το Sport24.gr αξιολογεί την απόδοση των ποδοσφαιριστών του Παναθηναϊκού στον αγώνα με τον Ολυμπιακό και την ήττα με 1-0 στο "Γ. Καραϊσκάκης".

Το Sport24.gr αξιολογεί την απόδοση των ποδοσφαιριστών του Παναθηναϊκού στο "αιώνιο" ντέρμπι με τους πράσινους να έχουν αρκετούς διακριθέντες και κορυφαίο όλων τον Πούγγουρα.

ΔΙΟΥΔΗΣ: Eίχε δύο καλές αποκρούσεις σε σουτ του Μασούρα και σε σουτ του Ομάρ και στο γκολ δεν μπορούσε να κάνει κάτι. Εκανε κάποια λάθη στην επαναφορά της μπάλας με τα πόδια, αλλά ευτυχώς δεν στοίχισαν στην ομάδα του.

ΓΙΟΧΑΝΣΟΝ: Μετά από καιρό έκανε ένα πολύ καλό επιθετικά παιχνίδι. Σημείωσε ένα γκολ, που σωστά ακυρώθηκε ως οφσάιντ και είχε άλλη μία ανάλογη φάση, αλλά το σουτ απέκρουσε ο Σα. Και αμυντικά στάθηκε καλά και μετά από καιρό έκανε καλό παιχνίδι.

ΙΝΣΟΥΑ: Άφησε τον Ποντένσε απλή αναφορά στο φύλλο αγώνα και τον εξουδετέρωσε. Το ίδιο έκανε και με τον Χριστοδουλόπουλο, όταν μπήκε με εξαίρεση τη φάση της ευκαιρίας του επιθετικού του Ολυμπιακού. Και τον Βαλμπουενά τον εξουδετέρωσε, όταν πέρασε από την πλευρά του. Βοήθησε και δημιουργικά.

ΠΟΥΓΓΟΥΡΑΣ: Ο νεαρός αμυντικός έκανε άλλο ένα εξαιρετικό παιχνίδι και πήγαινε πρώτος στην μπάλα και κέρδισε τις περισσότερες μονομαχίες. Απέφυγε τα λάθη και οι πάσες του ήταν σίγουρες. Είναι φανερό, ότι ο Παναθηναϊκός κερδίζει ένα σπουδαίο στόπερ, για τα επόμενα χρόνια.

ΣΕΝΚΕΦΕΛΝΤ: Στην φάση του γκολ δεν πρόλαβε την κίνηση του Ελ Αραμπί και αυτό είναι το μόνο ψεγάδι στην απόδοσή του. Κατά τα άλλα ο Ολλανδός αμυντικός ήταν για άλλο ένα παιχνίδι πολύ καλός, έβγαινε πρώτος στην μπάλα και έκανε και παιχνίδι από πίσω.

ΚΟΥΡΜΠΕΛΗΣ: Δεν ήταν από τα καλύτερά του παιχνίδια το σημερινό. Έκανε λάθη στις πάσες του και μάλιστα σε κάποιες περιπτώσεις χωρίς πίεση. Ειδικά στο δεύτερο ημίχρονο έπεσε και άλλο η απόδοσή του και αυτό έπαιξε ρόλο, που έχασε την κατοχή στο τέλος η ομάδα του. Στο 26' έδωσε ωραία πάσα στον Δώνη, που παραλίγο να σκοράρει.

ΔΩΝΗΣ: Όσο αγωνίστηκε και κυρίως στο πρώτο μέρος ήταν πολύ καλός. Στο 26' είχε την μεγάλη του ευκαιρία, αλλά το σουτ, που επιχείρησε μέσα από την περιοχή για λίγο δεν βρήκε στόχο. Μπλόκαρε τα χαφ του Ολυμπιακού, που δεν μπόρεσαν να κάνουν παιχνίδι και βοήθησε πολύ δημιουργικά. Στο δεύτερο μέρος έπεσε κάπως η απόδοσή του.

ΜΠΟΥΖΟΥΚΗΣ: Έκανε ένα πολύ καλό τακτικά παιχνίδι, αφού μάρκαρε σωστά τον Τσιμίκα, όταν ανέβαινε, αλλά δεν του δόθηκαν φάουλ υπέρ του σε δύο μαρκαρίσματα του μπακ του Ολυμπιακού, που σήκωναν και κίτρινη. Στο 9' έβγαλε ωραία πάσα στον Ζαχίντ, που παραλίγο να σκοράρει, ενώ στο 10' του έγινε πέναλτι, όταν τον πάτησε ο Καμαρά, αλλά δεν δόθηκε.

ΧΑΤΖΗΓΙΟΒΑΝΗΣ: Ταλαιπώρησε πολύ τον Ομάρ και παράλληλα τον εξουδετέρωσε επιθετικά, αφού και αμυντικά τον μάρκαρε σωστά. Έκανε ωραίες αλλαγές παιχνιδιού στην αδύνατη πλευρά του αντιπάλου και επιχείρησε ένα σουτ στο τέλος του ημιχρόνου, που δεν βρήκε στόχο, ενώ θα μπορούσε να δώσει πάσα στον Μακέντα.

ΖΑΧΙΝΤ: Στο πρώτο ημίχρονο βοήθησε πολύ στην κατοχή της μπάλας και στην δημιουργία. Είχε μία ευκαιρία για γκολ στο 9', αλλά ο Σα απέκρουσε. Είχε πάσες που βοήθησαν στην κατοχή , αλλά και πρέσαρε πολύ, για να μην αφήνει τα στόπερ και τα χαφ να κάνουν παιχνίδι. Στο δεύτερο μέρος έπεσε η απόδοσή του.

ΜΑΚΕΝΤΑ: Έκκανε ένα πολύ καλό παιχνίδι και ιδίως στο πρώτο ημίχρονο με τις κινήσεις, που έκανε προκάλεσε αναστάτωση στην άμυνα του Ολυμπιακού. Δυστυχώς για αυτόν δεν βρέθηκε σε φάση για γκολ. Του έγινε καθαρό πέναλτι στο 51', όταν τον πάτησε ο Μπα, αλλά δεν δόθηκε ποτέ.

ΜΠΕΚ: Ο Δανός μπήκε στο 71' , έπαιξε δεξιά, αλλά κυμάνθηκε στα ρηχά νερά και για άλλη μία φορά δεν έκανε κάτι, δεν βοήθησε. Μία καλή εκτέλεση φάουλ είχε και αυτό ήταν όλο.

ΠΕΡΕΑ: Έπαιξε για 13 λεπτά στην θέση του φορ, αλλά δεν πρόλαβε να κάνει κάτι. Έτρεξε, πάλεψε, αλλά δεν ήταν απειλητικός.

ΚΑΜΠΕΤΣΗΣ: Ήταν η τελευταία αλλαγή του Δώνη στην προσπάθεια να βρει το γκολ, έπαιξε αριστερά, αλλά δεν πρόλαβε να κάνει κάτι.

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ