ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Παναθηναϊκός: "Η ΚΕΔ να αφήσει εκτός πινάκων τον κ. Κομίνη"

SUPERLEAGUE / PLAY OFF / ÐÁÏ - ÏÓÖÐ (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: LATO KLODIAN / EUROKINISSI)
SUPERLEAGUE / PLAY OFF / ÐÁÏ - ÏÓÖÐ (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: LATO KLODIAN / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Η ΠΑΕ Παναθηναϊκός εξέδωσε ανακοίνωση κατά των Κομίνη - Σκούλα, ζήτησε να τεθεί εκτός πινάκων για την επόμενη σεζόν ο ρέφερι από τη Θεσπρωτία, ενώ ζήτησε να ελεγχθεί η επάρκεια του δεύτερου.

Δεύτερη ανακοίνωση με αφορμή τη διαιτησία στον αγώνα με τον Ολυμπιακό ( 0-0) εξέδωσε ο Παναθηναϊκός. Η πρώτη ήταν στο ημίχρονο του ντέρμπι, που έγινε την Κυριακή (5/7). Η δεύτερη το απόγευμα της Δευτέρας (6/7), στην οποία οι "πράσινοι" ζήτησαν να τεθεί εκτός πινάκων για την επόμενη σεζόν ο Γιώργος Κομίνης.

Από τα... βέλη του "τριφυλλιού" δεν ξέφυγε και ο διαιτητής VAR του ντέρμπι, Μανώλης Σκουλάς, για τον οποίο ο Παναθηναϊκός ζήτησε από την ΚΕΔ να ελέγξει την επάρκειά του.

Η ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ:

«Για τρίτη φορά την εφετινή σεζόν ο Παναθηναϊκός αδικήθηκε ξεκάθαρα από το δίδυμο των κ.κ. Κομίνη – Σκουλά, διαιτητή και υπεύθυνου VAR στο χθεσινό ντέρμπι. Η πρώτη ήταν στην πρεμιέρα στον αγώνα με τη Λαμία, όταν δεν καταλογίστηκε πέναλτι υπέρ της ομάδας μας και μάλιστα στην εξέλιξη της φάσης σκόραρε ο αντίπαλος. Η δεύτερη φορά ήταν στην αναμέτρηση Παναθηναϊκός – Ξάνθη όταν ακυρώθηκε λανθασμένα γκολ της ομάδας μας και στον αντίποδα κατακυρώθηκε γκολ -οφσάιντ της Ξάνθης.

Είναι δεδομένο ότι οι ξένοι διαιτητές έδειξαν με την παρουσία τους στους αγώνες της εφετινής περιόδου σε SuperLeague και Κύπελλο, πως η ελληνική διαιτησία έχει να διανύσει αρκετά βήματα για να ανέβει επίπεδο. Είναι μια ευκαιρία να ξεχωρίσουν οι πραγματικά ικανοί Έλληνες διαιτητές, τους οποίους στηρίζει η ΠΑΕ Παναθηναϊκός. Υπάρχουν, όμως, και περιπτώσεις που είτε από δόλο, είτε από ανεπάρκεια, δεν ανταποκρίνονται στις απαιτήσεις της Super League.

Κρίνεται επιβεβλημένο ενόψει του καταρτισμού των πινάκων της επόμενης σεζόν, η ΚΕΔ να αφήσει εκτός τον κ. Κομίνη και να ελέγξει την επάρκεια του κ. Σκουλά».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

Διούδης σε Κομίνη: "Εγώ θα το πιάσω, μη δώσεις επανάληψη"
Παναθηναϊκός: Έφτασε η ώρα της ανακοίνωσης του Βέλεθ
Παναθηναϊκός - Ολυμπιακός 0-0: Καλύτερος, αλλά άστοχος κόντρα στον κουρασμένο πρωταθλητή
Παναθηναϊκός: "Απροκάλυπτα δώρα της διαιτησίας υπέρ του Ολυμπιακού"
TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ