ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Παναθηναϊκός: Η καλύτερη άμυνα του δεύτερου γύρου

SUPERLEAGUE / ΠΑΟ - ΟΣΦΠ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΘΑΝΑΣΗΣ ΔΗΜΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI)
SUPERLEAGUE / ΠΑΟ - ΟΣΦΠ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΘΑΝΑΣΗΣ ΔΗΜΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Ο Παναθηναϊκός στον δεύτερο γύρο παρουσιάζεται μεταμορφωμένος και παίρνει αποτελέσματα, που του έλειπαν στον πρώτο. Μάλιστα σε αυτό το διάστημα η ομάδα του Δώνη έχει την καλύτερη άμυνα του πρωταθλήματος.

Οι αριθμοί λένε συνήθως την αλήθεια και στα οκτώ παιχνίδια του δευτέρου γύρου ο Παναθηναϊκός έχει την καλύτερη άμυνα του πρωταθλήματος, αφού έχει δεχθεί μόλις δύο γκολ.

Τη στιγμή, που ο Ολυμπιακός έχει δεχθεί τρία γκολ (ένα παραπάνω), η ΑΕΚ έχει δεχθεί τέσσερα γκολ και ο ΠΑΟΚ -χωρίς να έχει παίξει ακόμα με τον Βόλο- έχει δεχθεί έξι γκολ.

Φυσικά ο Γιώργος Δώνης έχει δημιουργήσει μία ομάδα, που παίζει επιθετικά, χαίρεσαι να την βλέπεις και σαφέστατα είναι αυτή τη στιγμή η πιο φορμαρισμένη ομάδα του πρωταθλήματος.

Τα μόλις δύο γκολ, που έχει δεχθεί σε οκτώ παιχνίδια έχουν την εξήγηση, αφού ο Παναθηναϊκός έχει την κατοχή σε όλα το ματς και δεν αφήνει τον αντίπαλο να φθάσει στην περιοχή. Έχει την καλύτερη άμυνα παίζοντας επιθετικά και πρεσάροντας με σωστό τρόπο.

12 ΓΚΟΛ ΣΤΟΝ ΠΡΩΤΟ ΓΥΡΟ

Για να καταλάβει κανείς τη διαφορά στον πρώτο γύρο στα ίδια οκτώ παιχνίδια ο Παναθηναϊκός είχε δεχθεί 12 γκολ. Δέκα περισσότερα. Αυτό και μόνο τα λέει όλα. Και δίνει την εξήγηση για το σερί τεσσάρων νικών του Παναθηναϊκού, που του έχουν εξασφαλίσει ουσιαστικά την παρουσία στα play off και τον έχουν φέρει σε απόσταση τεσσάρων πόντων από την τρίτη ΑΕΚ.

Τα δύο γκολ ο Παναθηναϊκός τα έχει δεχθεί εκτός έδρας. Το ένα στο Ηράκλειο, από τον Φιγκειρέδο, όταν έφερε 1-1 με τον ΟΦΗ. Και το άλλο στο Φάληρο από τον Ελ Αραμπί, όταν έκανε και τη μοναδική ήττα του στον δεύτερο γύρο από τον Ολυμπιακό με 1-0. Σε ένα παιχνίδι, που φυσικά δεν του δόθηκαν δύο πέναλτι, που μπορεί να άλλαζαν το σκορ.

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ