ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Παναθηναϊκός: Η ίωση ξαναχτύπησε

ΦΙΛΙΚΟΣ ΑΓΩΝΑΣ / ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ - ΞΑΝΘΗ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΘΑΝΑΣΗΣ ΔΗΜΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI)
ΦΙΛΙΚΟΣ ΑΓΩΝΑΣ / ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ - ΞΑΝΘΗ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΘΑΝΑΣΗΣ ΔΗΜΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI

Η ίωση ταλαιπώρησε πολύ τους παίκτες του Παναθηναϊκού στις αρχές του 2019 και φαίνεται, ότι τους ταλαιπωρεί και στο τέλος του χρόνου, αφού Κουρμπέλης και Βαγιαννίδης δεν προπονήθηκαν.

Οι παίκτες του Παναθηναϊκού επέστρεψανστις προπονήσεις μετά την άδεια πέντε ημερών που είχαν, για τα Χριστούγεννα. Ο μόνος παίκτης, που είχε πάρει μία ημέρα παραπάνω άδεια ήταν ο Εμάνουελ Ινσούα, που αναμένεται να επιστρέψει αύριο (29/12).

Ο Γιώργος Δώνης είδε δύο παίκτες να μην κάνουν προπόνηση διότι ταλαιπωρούνται από ίωση. Ο Δημήτρης Κουρμπέλης "ψήνεται" στον πυρετό και παίρνει την αγωγή, για να γίνει καλά το συντομότερο δυνατό, ενώ θύμα της ίωσης έπεσε και ο νεαρός Βαγιαννίδης, που και αυτός δεν έκανε προπόνηση.

Ο Κότσαρης και ο Αλεξανδρόπουλος έκαναν ατομικό πρόγραμμα, ενώ οι άλλοι παίκτες έκαναν ασκήσεις κατοχής της μπάλας και παιχνίδι τριών ομάδων στο γήπεδο.

ΕΠΕΣΤΡΕΨΕ Ο ΡΟΚΑ

Ο Τσάβι Ρόκα επέστρεψε και ήταν και αυτός στο Κορωπί, τα είπε με τον Γιώργο Δώνη, αφού υπάρχουν αρκετές εκκρεμότητες, που έχουν να κάνουν και με τις αποχωρήσεις των Μολό, Φάουστο, αλλά και με τις αποκτήσεις του χαφ και του ακραίου τον Γενάρη.

Photo Credits: Eurokinissi

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ