ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Παναθηναϊκός: Η Γκενσλερμπιρλικί για τον Γιόχανσον

ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ ΤΟΥ ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΥ ΣΤΟ ΟΣΤΕΡΜΠΕΕΚ ΤΗΣ ΟΛΛΑΝΔΙΑΣ / ΠΡΟΠΟΝΗΣΗ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: KOSTAS VILLA / EUROKINISSI)
ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ ΤΟΥ ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΥ ΣΤΟ ΟΣΤΕΡΜΠΕΕΚ ΤΗΣ ΟΛΛΑΝΔΙΑΣ / ΠΡΟΠΟΝΗΣΗ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: KOSTAS VILLA / EUROKINISSI) EUROKINISSI

Το σενάριο για την προχωρημένη κρούση της τουρκικής Γκενσλερμπιρλικί, η αντίδραση του Ματίας Γιόχανσον και η στάση του Νίκου Νταμπίζα. Επιστρέφει στη Δανία ο Τελάντερ. Διαβάστε στο Sport24.gr.

Ο Ματίας Γιόχανσον είναι ένας από τους βασικούς του Παναθηναϊκού και από τους πολλούς των οποίων το συμβόλαιο λήγει τον Ιούνιο του 2020. Ωστόσο, ο Σουηδός δεξιός μπακ δεν έχει κληθεί από τον Νίκο Νταμπίζα για να συζητήσει για τον μέλλον της συνεργασίας τους και περιμένει τις εξελίξεις.

Διότι στο ενδιάμεσο μπορεί να προκύψει ενδιαφέρον για τον ποδοσφαιριστή από το εξωτερικό. Όπως από την Τουρκία, όπου ο Γιόχανσον έχει κεντρίσει την προσοχή του προπονητή της Γκενσλερμπιρλικί, Μουσταφά Καπλάν, ο οποίος ψάχνει έναν παίκτη για το δεξιό άκρο της άμυνας.

Σύμφωνα με τους ισχυρισμούς των Τούρκων, ο Γιόχανσον δεν είναι απλά ένα όνομα στη λίστα και η υπόθεση έχει προχωρήσει. Οι ιθύνοντες της Γκενσλερμπιρλικίφέρονται να έχουν συναντηθεί με τον Νίκο Νταμπίζα και με τον ατζέντη του Γιόχανσον και έχουν λάβει ενθαρρυντικά μηνύματα.

Με βάση τις ίδιες "πηγές", ο Γιόχανσον δήλωσε θετικός στο ενδεχόμενο να μετακομίσει στην Άγκυρα, με τον Παναθηναϊκό υπάρχει σημείο επαφές, οπότε επικρατεί αισιοδοξία ότι ο ποδοσφαιριστής θα καταλήξει στην Γκενσλερμπιρλικί στις επόμενες ημέρες.

Πάντως από το περιβάλλον του Γιόχανσον δεν επιβεβαιώνουν τις πληροφορίες. Ο Γιόχανσον συγκεντρώνεται στο σαββατιάτικο (24/8) παιχνίδι του Παναθηναϊκού με τη Λαμία και δεν θα ερχόταν σε επαφή με καμία ομάδα, αν δεν είχε την άδεια του Νίκου Νταμπίζα.

Από την άλλη, ο Νταμπίζας έχει θέσει τιμή σε κάθε παίκτη του ρόστερ του Παναθηναϊκού, αλλά στο συγκεκριμένο timing, τα λεφτά δεν θα παίξουν το μόνο ρόλο. Ο Νταμπίζας θα λάβει υπόψη του τη σημασία του Γιόχανσον στο πλάνο του Γιώργου Δώνη και τη δυνατότητα για την αντικατάσταση του, λίγες μέρες πριν το τέλος της θερινής μεταγραφικής περιόδου του 2019...

ΕΠΑΝΑΠΑΤΡΙΖΕΤΑΙ Ο ΤΕΛΑΝΤΕΡ

Στην Άαλμποργκ αναμένεται να επιστρέψει ο Ράσμους Τελάντερ, σύμφωνα με το δανέζικο κανάλι "TV3 Sport". Ο Δανός κεντρικός αμυντικός έχει προχωρημένες συζητήσεις με την ομάδα που τον ανέδειξε και είναι έτοιμος για τον επαναπατρισμό. Μάλιστα, το ρεπορτάζ υποστηρίζει ότι ο Τελάντερ απέρριψε υψηλότερη προσφορά από άλλη δανέζικη ομάδα για να ενταχτεί στην Άαλμποργκ.

Ο Τελάντερ έκανε άνοιγμα και στον Παναθηναϊκό το προηγούμενο χρονικό διάστημα, όμως δεν έτυχε ανταπόκρισης από τον Νίκο Νταμπίζα. Ο τεχνικός διευθυντής του Τριφυλλιού προβληματίστηκε για το ιατρικό ιστορικό του παίκτη και θα ήθελε έναν στόπερ με λίγο διαφορετικά στοιχεία από του Δανού.

Photo credits: Eurokinissi

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ