ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Παναθηναϊκός: Η Γαλατά "βλέπει" τον Χατζηγιοβάνη

Παναθηναϊκός: Η Γαλατά "βλέπει" τον Χατζηγιοβάνη

Σύμφωνα με τις πληροφορίες του Sport24.gr, σκάουτερ της Γαλατασαράι παρακολούθησε τον Τάσο Χατζηγιοβάνη στο φιλικό του Παναθηναϊκού με τη Μπρέντα.

Στις αρχές Ιουνίου είχε "διέρρευσει" η πληροφορία ότι ο Τάσος Χατζηγιοβάνης παρακολουθείται από το δίκτυο σκάουτινγκ της Γαλατασαράι. Ο 22χρονος εξτρέμ είχε προταθεί από τον επικεφαλής σκάουτερ στον προπονητή Φατίχ Τερίμ, όμως οι μεταγραφικές ανάγκες ήταν διαφορετικές και δεν προέκυψε ενδιαφέρον.

Ωστόσο, ο Χατζηγιοβάνης δεν βγήκε από το "μάτι" της Γαλατά. Στο δευτεριάτικο (29/7) φιλικό του Παναθηναϊκού με τη Μπρέντα υπήρχε σκάουτερ τουρκικής ομάδας στο γήπεδο, προκειμένου να τσεκάρει την απόδοση του Χατζηγιοβάνη. Σύμφωνα με τις πληροφορίες του Sport24.gr, η προέλευση του… κατασκόπου ήταν η Γαλατασαράι!

Ο φάκελος του Χατζηγιοβάνη στην Κωνσταντινούπολη είναι… ορθάνοιχτος και το Σάββατο (3/8) θα δοθεί η καλύτερη ευκαιρία για τσεκάρισμα δια ζώσης! Είναι σίγουρο ότι στο φιλικό του Παναθηναϊκού με τη Γαλατασαράι, οι Τούρκοι θα έχουν στραμμένη την προσοχή τους στον Χατζηγιοβάνη για να τον δουν στο δικό τους περιβάλλον.

Ασφαλώς, η το σκάουτινγκ σε έναν ποδοσφαιριστή δεν συνεπάγεται πρόταση αγοράς. Από την άλλη, η εντατική παρακολούθηση του Χατζηγιοβάνη σημαίνει ότι ο παίκτης απολαμβάνει της εκτίμησης του επικεφαλής σκάουτερ. Περισσότερα ίσως να γίνουν γνωστά μετά το φιλικό του Σαββάτου στην Turk Telekom Arena.

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ