ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Παναθηναϊκός: H ευκαιρία του

SUPERLEAGUE / ΠΑΟ - ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΑΝΤΩΝΗΣ ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI)
SUPERLEAGUE / ΠΑΟ - ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΑΝΤΩΝΗΣ ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Δύο βαθμούς μακριά από τα playoffs είναι ο Παναθηναϊκός και βάσει του προγράμματος που έχει στα επόμενα δύο παιχνίδια και το πρόγραμμα τωνάλλων ομάδων μπορεί με δύο νίκες, να μπει στην πεντάδα.

Ο Παναθηναϊκός μετά από μία πολύ κακή αρχή στο πρωτάθλημα προσπαθεί να επανέλθει και να μπει στις θέσεις που οδηγούν στα playoffs. Θα πρόκειται για μία μεγάλη αποτυχία, αν η ομάδα δεν καταφέρει να παίξει στα playoffs, αυτό το έχουν συνειδητοποιήσει όλοι στην ομάδα και ο Δώνης θέλει συνεχόμενες νίκες, για να μπορέσει η ομάδα να μπει στην πεντάδα.

Αν ρίξει κανείς μία ματιά στο πρόγραμμα του Παναθηναϊκού και το πρόγραμμα των άλλων ομάδων, που διεκδικούν την είσοδό τους στα playoffs φαίνεται ότι με δύο νίκες στα ισάριθμα επόμενα παιχνίδια η ομάδα θα είναι στην πεντάδα.

Δηλαδή να πετύχει νίκες η ομάδα του Δώνη κόντρα στον Bόλο (εκτός) και με την Λαμία (εντός) και μετά να πάει με αβαντάζ να παίξει κόντρα στον ΟΦΗ στην Κρήτη και να υποδεχθεί τον Αρη στο ΟΑΚΑ.

Οι άλλες ομάδες θα παίξουν μεταξύ τους και θα υπάρχουν απώλειες. Αυτή την αγωνιστική η Ξάνθη παίζει με τον ΠΑΟΚ στην Τούμπα, ο ΟΦΗ στην Λαμία, ο Αρης στο Περιστέρι με τον Ατρόμητο και η ΑΕΛ παίζει στην Τρίπολη με τον Αστέρα.

Την άλλη εβδομάδα η Ξάνθη παίζει εντός με την ΑΕΚ, η ΑΕΛ υποδέχεται τον Ατρόμητο και ο ΟΦΗ υποδέχεται τον Αρη. Με αυτό το πρόγραμμα για τις άλλες ομάδες, αν ο Παναθηναϊκός κερδίσει στον Βόλο την Κυριακή και μετά νικήσει και την Λαμία στο ΟΑΚΑ θα είναι στην πεντάδα, όταν θα πάει να παίξει κόντρα σε ΟΦΗ(εκτός) και Αρη(εντός). Είναι η ευκαιρία του τις ερχόμενες δύο αγωνιστικές και δεν πρέπει να την αφήσει να χαθεί.

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ