ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Παναθηναϊκός: Η ενδεκάδα κόντρα στην Μπέρσοτ

ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΥ / ΦΙΛΙΚΟ/ ΦΕΓΕΝΟΡΝΤ - ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: KOSTAS VILLA / EUROKINISSI)
ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΥ / ΦΙΛΙΚΟ/ ΦΕΓΕΝΟΡΝΤ - ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: KOSTAS VILLA / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Ο Γιώργος Δώνης χρησιμοποιεί στο αρχικό σχήμα του φιλικού του Παναθηναϊκού με την Μπέρσοτ τους έντεκα... μικρούς που ολοκλήρωσαν το ματς με τη Φέγενορντ.

Η ενδεκάδα με την οποία ολοκλήρωσε το ματς με τη Φέγενορντ ο Παναθηναϊκός είναι στο αρχικό σχήμα για το δεύτερο φιλικό κόντρα στη Μπέρσοτ.

Ο Γιώργος Δώνης δίνει χρόνο στους... μικρούς και ξεκινάει σε αυτό το δεύτερο φιλικό με εννιά παίκτες από την ακαδημία του τριφυλλιού με το μέσο όρο των πράσινων να μην ξεπερνάει τα 20 χρόνια.

Η ενδεκάδα του Παναθηναϊκού αποτελείται από τους: Κότσαρη, Αποστολάκη, Θεοχάρη, Μαυρομμάτη, Ζαγαρίτη, Αλεξανδρόπουλο, Αθανασακόπουλο, Σερπέζη, Εμμανουηλίδη, Καμπετσή και Βέργο.

Ο Κότσαρης θα είναι κάτω από τα γκολπόστ με τον Αποστολάκη να είναι στο δεξί άκρο και τον Ζαγαρίτη στο αριστερό ενώ στο κέντρο της άμυνας θα παίξουν οι Θεοχάρης, Μαυρομμάτης. Στη μεσαία γραμμή θα αγωνιστεί ως εξάρι ο Αλεξανδρόπουλος έχοντας δίπλα του τους Αθανασακόπουλο και Σερπέζη ενώ η τριάδα στην επίθεση θα αποτελείται από τους Εμμανουηλίδη, Καμπετσή και Βέργο.

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ