ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Παναθηναϊκός: Η έκπληξη των παικτών για την απόφαση Αλαφούζου για Δώνη

ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ ΤΟΥ ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΥ / ΠΡΩΙΝΗ ΠΡΟΠΟΝΗΣΗ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: KOSTAS VILLA / EUROKINISS
Panathinaikos, proponisi (eurokinissi) (EUROKINISSI)

Οι ποδοσφαιριστές του Παναθηναϊκού ενημερώθηκαν από το διαδίκτυο για την απόφαση του Γιάννη Αλαφούζου να τελειώσει τον Γιώργο Δώνη μετά το τέλος της σεζόν. Αναμονή για το τι θα τους πει στην προπόνηση ο Έλληνας προπονητής.

Από το διαδίκτυο έμαθαν οι ποδοσφαιριστές του Παναθηναϊκού για την απόφαση του Γιάννη Αλαφούζου να ολοκληρωθεί η συνεργασία με τον Γιώργο Δώνη το καλοκαίρι, όταν ολοκληρωθούν τα playoffs. Η έκπληξη των ποδοσφαιριστών ήταν τεράστια για την κίνηση του μεγαλομετόχου της ΠΑΕ, ο οποίος μάλιστα έστειλε με τον οδηγό του την επιστολή στον Έλληνα προπονητή, όπου τον ενημέρωνε για τις προθέσεις του.

Αντιλαμβάνονται άπαντες πως το σοκ ήταν μεγάλο στις τάξεις των παικτών, μιας και υπήρχε μεγάλο δέσιμο με τον Δώνη και τους είχε κερδίσει με τη συμπεριφορά του και την δουλειά του. Θα έχει μάλιστα μεγάλο ενδιαφέρον η στάση που θα κρατήσουν, μην ξεχνώντας πως το επόμενο Σαββατοκύριακο έχουμε την επανέναρξη του πρωταθλήματος.

Επίσης, στην σημερινή πρωινή προπόνηση αναμένουμε και το τι στάση θα κρατήσει ο Δώνης, δηλαδή αν θα μιλήσει στους ποδοσφαιριστές για τις χθεσινές (29/5) εξελίξεις για το δικό του μέλλον ή θα προσπαθήσει να το... προσπεράσει εξαιτίας και των αγώνων που είναι μπροστά.

Προφανώς δεν είναι εύκολο να συμπεριφέρεται σα να μην έχει γίνει τίποτα, όμως προέχουν οι υποχρεώσεις της ομάδας στο πρωτάθλημα. Όπως και να 'χει, οι "κραδασμοί" είναι δεδομένοι μετά και την απόφαση του Γιάννη Αλαφούζου, του τάιμινγκ και του τρόπου που το γνωστοποίησε στον προπονητή.

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ