ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Παναθηναϊκός: "Βλέπει" ενδεκάδα ο Ζαγαρίτης

SUPERLEAGUE / ΠΑΟ - ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΘΑΝΑΣΗΣ ΔΗΜΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI)
SUPERLEAGUE / ΠΑΟ - ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΘΑΝΑΣΗΣ ΔΗΜΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI

Η απουσία του Ινσούα και η ανετοιμότητα του Χατζηθεοδωρίδη φέρνει στα πρόθυρα της ενδεκάδας για πρώτη φορά στην καριέρα του, άλλο ένα παιδί από τις Ακαδημίες, τον Βασίλη Ζαγαρίτη.

Το καλοκαίρι ήταν η έκπληξη της προετοιμασίας. Ο Γιώργος Δώνης τον πήρε μαζί του και είδε στοιχεία στο παιχνίδι του που θα μπορούσαν να τον βοηθήσουν να γυρίσει από αριστερό χαφ σε αριστερό μπακ.

Ο Ελληνας τεχνικός δούλεψε με τον Ζαγαρίτη σε αυτή τη θέση και ο 19χρονος μέσος είχε εξαιρετικές εμφανίσεις σαν μπακ, στα φιλικά που έπαιξε. Από τότε ήταν στο μυαλό του Δώνη για να του δώσει την ευκαιρία στην διάρκεια του πρωταθλήματος.

Και φαίνεται ότι τώρα είναι η ώρα. Την Κυριακή είναι πολύ πιθανό να δούμε τον Ζαγαρίτη να παίζει αριστερό μπακ, αν επιβεβαιωθεί και σήμερα ότι ο Χατζηθεοδωρίδης δεν είναι έτοιμος να αγωνιστεί. Ένα παιδί που γεννήθηκε στις 4 Μαίου 2001 και στις 14 Ιανουαρίου 2019 υπέγραψε το πρώτο του επαγγελματικό συμβόλαιο στον Παναθηναϊκό.

ΜΕΤΑ ΤΟΝ ΒΑΓΙΑΝΙΔΗ

Στο προηγούμενο εντός έδρας παιχνίδι του Παναθηναϊκού με τον Παναιτωλικό ο Γιώργος Βαγιανίδης έκανε την πρώτη του εμφάνιση στο πρωτάθλημα. Σε αυτό το παιχνίδι με τον Βόλο, άλλο ένα παιδί της Ακαδημίας μπορεί να κάνει την πρώτη του εμφάνιση στο πρωτάθλημα.\

Ο Ζαγαρίτης σαν αριστερό μπακ είχε παίξει και στο ματς κυπέλλου με την Παναχαϊκή, αλλά αυτή θα είναι η πρώτη φορά που θα παίξει στο πρωτάθλημα. Ο Δώνης το είχε πει, όταν έπαιξε ο Βαγιανίδης, ότι θα δούμε και άλλα παιδιά από τις Ακαδημίες.

Είδαμε τον Αλεξανδρόπουλο την προηγούμενη εβδομάδα στην Τρίπολη και χθες δήλωσε ο Ελληνας τεχνικός ότι όπως έγινε με τον Βαγιαννιδη κόντρα στον Παναιτωλικό, μπορεί να δοθεί και άλλη ευκαιρία σε παιδί από τις Ακαδημίες. Εννοούσε τον Ζαγαρίτη, που ετοιμάζεται για την πρώτη του εμφάνιση στο πρωτάθλημα την Κυριακή κόντρα στον Βόλο.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

Παναθηναϊκός: Έριξε ακόμα περισσότερο τους τόνους ο Δώνης
Μπουζούκης: "Μεγαλύτερο κίνητρο από το να παίζεις για τον Παναθηναϊκό δεν υπάρχει"
TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ