ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Παναθηναϊκός: Η αντιστρόφως ανάλογη πορεία της Κ19

ΣΟΥΠΕΡΛΙΓΚΑ Κ-19 / ΠΑΟ - ΟΣΦΠ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΘΑΝΑΣΗΣ ΔΗΜΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI)
ΣΟΥΠΕΡΛΙΓΚΑ Κ-19 / ΠΑΟ - ΟΣΦΠ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΘΑΝΑΣΗΣ ΔΗΜΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Η ομάδα Νέων του Παναθηναϊκού πραγματοποιεί έως τώρα μια πορεία αντιστρόφως ανάλογη με αυτή της πρώτης ομάδας καθώς είναι μόνη πρώτη και αήττητη μετά από έξι παιχνίδια. Διαβάστε στο Sport24.gr.

Η εικόνα της ομάδας του Γιώργου Δώνη σε αυτά τα πρώτα έξι παιχνίδια της Super League 1 είναι απογοητευτική με τον Παναθηναϊκό να μετράει μια νίκη (επί του Πανιωνίου) και δυο ισοπαλία (κόντρα σε Λαμία και Ολυμπιακό) έχοντας πάρει μόλις πέντε βαθμούς και να βρίσκεται στις τελευταίες θέσεις του βαθμολογικού πίνακα.

Ένα κλικ πιο κάτω όμως, αν κοιτάξει κανείς, στην ομάδα Νέων του τριφυλλιού θα δει ότι η Κ19 έχει πορεία αντιστρόφως ανάλογη με αυτή τη πρώτης ομάδας καθώς φιγουράρει στην πρώτη θέση του πρωταθλήματος. Οι πράσινοι μάλιστα είναι αήττητοι καθώς έχουν πέντε νίκες κόντρα σε Λαμία, ΟΦΗ, Άρη, Ολυμπιακό και Ξάνθη και το μοναδικό αρνητικό αποτέλεσμα είναι η εκτός έδρας ισοπαλία με τον Πανιώνιο.

Ο Παναθηναϊκός είναι μόνος πρώτος στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα έχοντας διαφορά δυο βαθμών από το δεύτερο ΠΑΟΚ ενώ φυσικά από τις πέντε νίκες που έχει κάνει στα πρώτα έξι ματς ξεχωρίζει το 3-0 επί του Ολυμπιακού στο αιώνιο ντέρμπι και το διπλό στη Θεσσαλονίκη επί του Άρη.

18 ΓΚΟΛ ΣΕ ΡΟΗ ΑΓΩΝΑ

Αντιστρόφως ανάλογο είναι και το ποδόσφαιρο αλλά και η παραγωγικότητα που επιδεικνύει έως τώρα η ομάδα του Σωτήρη Συλαϊδόπουλου. Οι Νέοι του Παναθηναϊκού σε αυτό το ξεκίνημα της φετινής σεζόν δεν εντυπωσιάζουν απλά με τα αποτελέσματα τους αλλά και με το ποδόσφαιρο που παίζουν. Αγωνίζονται κατά βάση με σύστημα 4-3-3 το οποίο αλλάζει στη διάρκεια του αγώνα και έχουν την υπεροχή και την κυκλοφορία σε κάθε ματς.

Διαθέτουν την καλύτερη επίθεση έως τώρα με 20 γκολ σε αυτά τα έξι ματς ενώ έχουν μια από τις καλύτερες άμυνας έχοντας δεχτεί μόλις τρία.

Το άκρως εντυπωσιακό στοιχείο όμως είναι πως σε αυτά τα έξι ματς και από τα 20 τέρματα που έχουν πετύχει οι παίκτες του Σωτήρη Συλαϊδόπουλου τα 18 έχουν έρθει σε κανονική ροή αγώνα και μόλις δυο από πέναλτι. Επίσης αυτά τα 20 γκολ τα έχουν πετύχει έντεκα διαφορετικοί ποδοσφαιριστές.

Την ίδια ώρα η πρώτη ομάδα έχει σημειώσει μόλις τέσσερα τέρματα, έχοντας μια από τις χειρότερες επιθέσεις της Super League ενώ έχει δεχτεί δέκα γκολ, διαθέτοντας επίσης μια από τις χειρότερες άμυνες πίσω από το Βόλο και τον Αστέρα που έχουν δεχτεί 12 γκολ.

Και φυσικά η πρώτη ομάδα του Παναθηναϊκού έχει πετύχει μόλις ένα τέρμα σε κανονική ροή αγώνα, κόντρα στον Πανιώνιο και τα άλλα τρία γκολ έχουν επιτευχθεί από πέναλτι. Ενώ αντίθετα στην 20 μόνο δυο τέρματα έχουν μπει από ισάριθμες εκτελέσεις πέναλτι του Ηλιάδη.

ΠΡΩΤΟΣ ΣΚΟΡΕΡ Ο ΣΟΥΛΤΣΕ

Πρώτος σκόρερ του Παναθηναϊκού έως τώρα είναι ο Σούλτσε. Ο φορ του τριφυλλιού έχει πετύχει πέντε από τα είκοσι γκολ της Κ19 και είναι ο μοναδικός που έως τώρα έχει πετύχει χατ τρικ, στο 6-0 επί της Ξάνθης.

Τον Σούλτσε ακολουθεί με τρία γκολ ο Σερπέζης και από εκεί και πέρα υπάρχουν τρεις ποδοσφαιριστές που έχουν βάλει από δυο γκολ. Ο λόγος για τους Βαγιαννίδη, Σπίνο και Ηλιάδη με τον τελευταίο να έχει το δυο στα δυο με εκτελέσεις πέναλτι. Από εκεί και πέρα από ένα γκολ έχουν σημειώσει οι Καλομοίρης, Αθανασακόπουλος, Σιδεράς, Σαμαράς, Τζαβίδας και Ζαγαρίτης.

PHOTO CREDITS: EUROKINISSI

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ