ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Παναθηναϊκός: Γυρίζει το φύλλο για τους τρεις μικρούς

ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΤΥΠΟΥ ΤΟΥ ΝΙΚΟΥ ΝΤΑΜΠΙΖΑ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΘΑΝΑΣΗΣ ΔΗΜΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI)
ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΤΥΠΟΥ ΤΟΥ ΝΙΚΟΥ ΝΤΑΜΠΙΖΑ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΘΑΝΑΣΗΣ ΔΗΜΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI

Ο Νταμπίζας είχε συνάντηση με τον ατζέντη των Αθανασακόπουλο, Σερπέζη, Σέχου και Βαγιανίδη για να λύσουν τις διαφωνίες που υπήρχαν.

Τι κοινό έχουν οι Γιώργος Βαγιανίδης, Ανδρέας Αθανασακόπουλος, Δημήτρης Σερπέζης και Χρήστος Σέχου; Όλοι εκπροσωπούνται από τον ίδιο μάνατζερ, έχουν συμβόλαιο με τον Παναθηναϊκό έως τον Ιούνιο του 2020 και διαφώνησαν στη χρονική επέκταση που τους πρότεινε ο Νίκος Νταμπίζας.

Οι Βαγιανίδης, Αθανασακόπουλος, Σερπέζης και Σέχου συγκαταλέγονται στα μεγαλύτερα ταλέντα της ακαδημίας και έχουν προοπτικές. Ωστόσο, ο Νταμπίζας τους εντάσσει στην ίδια οικονομική κατηγορία με τους συμπαίκτες τους και σε κανέναν δεν πρόσφερε αύξηση αποδοχών.

Για τον Νταμπίζα, οι παίκτες αυτού του ηλικιακού γκρουπ ανήκουν σε μία "νόρμα" συμβάσεων και πρέπει να παίρνουν τα ίδια λεφτά. Επίσης, ο τεχνικός διευθυντής του Παναθηναϊκού πιστεύει ότι οι παίκτες έπρεπε να πουν αμέσως το "ναι", επειδή υπό νορμάλ συνθήκες τώρα θα καλούνταν για να γίνουν επαγγελματίες.

Αξίζει να σημειωθεί ότι οι τέσσερις νεαροί, όπως και οι συνομήλικοι τους, είχαν υπογράψει συμβόλαιο νωρίτερα από το... κανονικό, διότι το 2017 ο Παναθηναϊκός διέτρεχε τον κίνδυνο να μην έχει ρόστερ λόγω των απαγορεύσεων. Αλλιώς, δεν θα προβιβάζονταν τόσο νωρίς στην πρώτη ομάδα.

ΑΛΛΑΖΟΥΝ ΤΑ ΔΕΔΟΜΕΝΑ

Ανεξαρτήτως του τι έχει προηγηθεί, οι Βαγιανίδης, Αθανασακόπουλος, Σερπέζης και Σέχου θεωρούνται "κεφάλαια" για τον Παναθηναϊκό. Η πρόθεση του Νταμπίζα είναι να προσπαθήσει να τους διατηρήσει στο έμψυχο δυναμικό, ενώ αυτή είναι η εντολή του Γιάννη Αλαφούζου, ο οποίος δεν επιθυμεί να χαθούν περιουσιακά στοιχεία του Παναθηναϊκού με τόσο εύκολο τρόπο.

Ο Νταμπίζας είχε νέα συνάντηση με τον Έλληνα ατζέντη των τεσσάρων ποδοσφαιριστών και συζήτησαν ξανά για τη συνεργασία τους. Η αλήθεια είναι ότι οι τέσσερις νεαροί έχουν παράπονα όχι μόνο για τη διαφορά στα χρήματα, αλλά και για την προσέγγιση που είχαν από την πλευρά της ΠΑΕ. Οπότε, ο Νταμπίζας μίλησε με τον εκπρόσωπο τους, προκειμένου να λύσουν τις παρεξηγήσεις και να θέσουν τη διαπραγμάτευση σε μηδενική βάση.

Είναι γεγονός ότι το ραντεβού απέφερε θετικά αποτελέσματα για τους τρεις από τους τέσσερις. Οι Αθανασακόπουλος, Σερπέζης και Σέχου αντιλαμβάνονται ότι πρέπει να εξελιχθούν ποδοσφαιρικά και το πιο ευνοϊκό περιβάλλον για να το πετύχουν είναι ο Παναθηναϊκός. Επομένως, προσανατολίζονται να αποδεχτούν την επέκταση στα συμβόλαια τους έως τον Ιούνιο του 2022. Από την άλλη, ο Βαγιανίδης είναι πιο διστακτικός και κοιτάζει προς το εξωτερικό, όμως η υπόθεση του δεν έχει κλείσει...

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ