ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Παναθηναϊκός: Γύρισε το πόδι ο Αγιούμπ, πηγαίνει για μαγνητική

Παναθηναϊκός: Γύρισε το πόδι ο Αγιούμπ, πηγαίνει για μαγνητική
EUROKINISSI

Ο Μαροκινός μέσος του Παναθηναϊκού πάτησε άσχημα στο έδαφος μετά από μία εναέρια μονομαχία, βγήκε από την προπόνηση κι έφυγε μετά το πρόγραμμα για εξετάσεις στο «ΥΓΕΙΑ».

«Αναποδιά» από το... πουθενά στη σημερινή (Παρασκευή, 14/8), απογευματινή προπόνηση των παικτών του Παναθηναϊκού στο «Γ. Καλαφάτης», καθώς κατά τη διάρκεια του μίνι τουρνουά (τρεις ομάδες σε περιορισμένο χώρο, αλλά σε πολύ δυνατές συνθήκες που θύμιζαν... αγώνα), γύρισε το πόδι του ο Γιασίν Αγιούμπ.

Ο Μαροκινός μέσος πάτησε άσχημα το πόδι του στο έδαφος έπειτα από μία εναέρια διεκδίκηση της μπάλας και τέθηκε αμέσως εκτός προπόνησης. Πονούσε ωστόσο αρκετά κι αμέσως μετά το πρόγραμμα έφυγε για το «Υγεία» προκειμένου να υποβληθεί σε μαγνητική και να φανεί το μέγεθος της «ζημιάς».

Στο τουρνουά που έπεφταν... κορμιά, τραυματίστηκε κάποια στιγμή ελαφρά από μία κλωτσιά στη γάμπα και ο Δημήτρης Κουρμπέλης κι αποχώρησε από το πρόγραμμα, αλλά η κατάστασή του δεν φαίνεται να εμπνέει ανησυχίες.

Νικητές του τουρνουά, αναδείχθηκαν οι «λευκοί» των Χριστογεώργου, Καρλίτος, Αϊτόρ, Θεοχάρη, Αθανασακόπουλου (μπήκε στη θέση του Κουρμπέλη), Τζαβίδα, Καραγιάννη και το πανηγύρισαν έξαλλα, κάνοντας τη σχετική πλάκα στους παίκτες των άλλων δύο ομάδων!

Το απογευματινό πρόγραμμα ξεκίνησε με προθέρμανση, ασκήσεις κατοχής μπάλας σε τρία στάδια και ολοκληρώθηκε μετά από μιάμιση ώρα με το παιχνίδι. Ατομικό πρόγραμμα με μπάλα (για πρώτη φορά από την έναρξη της προετοιμασίας) ξεκίνησαν οι Βιγιαφάνιες, Πούγγουρας, Αλεξανδρόπουλος, θεραπεία έκανε ο Χατζηθεοδωρίδης ενώ ο Βέλεθ δεν συμμετείχε στο παιχνίδι. Ο Χατζηγιαννάκης δεν συμμετείχε αφού έκανε μαγνητική λόγω ενοχλήσεων στο μηνίσκο.

Στην πρωινή προπόνηση, οι παίκτης του Παναθηναϊκού ξεκίνησαν με μισή ώρα ασκήσεων στο γυμναστήριο. Εν συνεχεία βγήκαν στο γήπεδο, όπου μετά την προθέρμανση, έκαναν οι ασκήσεις κυκλοφορίας μπάλας. Και τέλος, για περίπου 45 λεπτά αναλώθηκαν σε ασκήσεις επιθετικής ανάπτυξης με τελειώματα. Το πρόγραμμα συνολικά διήρκησε σχεδόν δύο ώρες, με τους «πράσινους» να φεύγουν... εξουθενωμένοι για τα αποδυτήρια.

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ