ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Παναθηναϊκός: Γραμμή άμυνας και για το -6

ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΕΦΕΣΕΩΝ ΤΗΣ ΕΠΟ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΜΑΡΚΟΣ ΧΟΥΖΟΥΡΗΣ / EUROKINISSI)
ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΕΦΕΣΕΩΝ ΤΗΣ ΕΠΟ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΜΑΡΚΟΣ ΧΟΥΖΟΥΡΗΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Το νομικόteamτου Παναθηναϊκού εργάστηκε για όλα τα ενδεχόμενα στη συνεδρίαση της Επιτροπής Εφέσεων της ΕΠΟ, στοχεύοντας στο καλύτερο σενάριο, προνοώντας και για το χειρότερο.

Οι δικηγόροι του Παναθηναϊκού, Άλκης Παπαντωνίου και Λεωνίδας Μπουτσικάρης επιχειρηματολόγησαν στην Επιτροπή Εφέσεων της ΕΠΟ, με σκοπό τη διατήρηση της πρωτοβάθμιας απόφασης. Προς ενίσχυση της επιχειρηματολογίας τους, προσκόμισαν τη γνωμάτευση του Ινστιτούτου Διεθνούς και Ελληνικού Αθλητικού Δικαίου που τάσσεται υπέρ του Πρωτοδίκη της Πειθαρχικής Επιτροπής τηςSuperleague.

Ασφαλώς, το ιδανικό για το Τριφύλλι θα είναι να μην αλλάξει το παραμικρό και να διεξαχθούν τα 21 εναπομείναντα λεπτά του αιώνιου ντέρμπι. Ωστόσο, το νομικόteamτου Παναθηναϊκού "έχτισε" γραμμή άμυνας και για το χειρότερο σενάριο. Οι "πράσινοι" αντιλαμβάνονται ότι η Επιτροπή Εφέσεων ενδέχεται να έχει προσεγγίσει διαφορετικά την υπόθεση και να κρίνει ορθή την διακοπή του παιχνιδιού, κάτι που θα προκαλέσει τον μηδενισμό του Παναθηναϊκού.

Προσδοκώντας να προλάβουν τα χειρότερα, οι κ.κ. Μπουτσικάρης και Παπαντωνίου ζήτησαν από το δικαιοδοτικό όργανο σε αυτό το ενδεχόμενο, να συμψηφίσει την ποινή με εκείνη που επιβλήθηκε για τα επεισόδια. Αυτό αποσκοπεί στην αποφυγή ενός δεύτερου -3, μετά την αφαίρεση τριών βαθμών για τα έκτροπα στον εξωτερικό χώρο του ΟΑΚΑ.

Μάλιστα, για να ισχυροποιήσουν το αίτημα τους, ανέφεραν νομικά προηγούμενα. Φυσικά, όλα εξαρτώνται από τα μέλη της Επιτροπής που θα εξετάσουν το ζήτημα. Η απόφαση θα ανακοινωθεί την επόμενη εβδομάδα, πιθανότατα την Τρίτη (9/4) ή την Τετάρτη (10/4), αφού οι ομάδες έχουν διορία μέχρι τη Δευτέρα (8/4) για να παραδώσουν τα υπομνήματα τους.

Photo credits: Eurokinissi

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ