ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Παναθηναϊκός: Για τον Γκάιας Ζαχίντ του ΑΠΟΕΛ γράφουν οι Κύπριοι

Real Madrid's Marcelo, right, and APOEL Nicosia's Ghayas Zahid battle for the ball during a Champions League group H soccer match between Real Madrid and Apoel Nicosia at the Santiago Bernabeu stadium in Madrid, Spain, Wednesday, Sept. 13, 2017. (AP Photo/Paul White)
Real Madrid's Marcelo, right, and APOEL Nicosia's Ghayas Zahid battle for the ball during a Champions League group H soccer match between Real Madrid and Apoel Nicosia at the Santiago Bernabeu stadium in Madrid, Spain, Wednesday, Sept. 13, 2017. (AP Photo/Paul White) AP

Δημοσιεύματα στην Κύπρο θέλουν τον Παναθηναϊκό να έχει δείξει ενδιαφέρον για τον 24χρονο Νορβηγό, Γκάιας Ζαχίντ του ΑΠΟΕΛ με τον διεθνή μεσοεπιθετικό να ψάχνεται να αποχωρήσει.

'Ενας ακόμη ποδοσφαιριστής από το πρωτάθλημα της Κύπρου, μετά τον Φάνο Κατελάρη, έρχεται στο προσκήνιο για τον Παναθηναϊκό με βάση Κυπριακά δημοσιεύματα.

Αυτός είναι ο 24χρονος Νορβηγός, Γκάιας Ζαχίντ, του ΑΠΟΕΛ τον οποίο γνωρίζει αρκετά καλά ο Γιώργος Δώνης και ο οποίος θα ήθελε να αποχωρήσει από το σύλλογο της Κύπρου.

Το δημοσίευμα του "kerkida.net" αναφέρει πως το φλερτ των πρασίνων είναι γνωστό εδώ και αρκετές εβδομάδες στην Κύπρο αλλά το ενδιαφέρον έχει αναθερμανθεί τα τελευταία 24ώρα.

Ενώ οι Κύπριοι τονίζουν πως: "Υπάρχει γέφυρα επικοινωνίαςκαι φαίνεται να υπάρχει έδαφος για να βρεθεί κάποια συμφέρουσα πράξη για όλους. Το θέμα δεν είναι τόσο προχωρημένο έτσι ώστε να μιλάμε για άμεσες εξελίξεις".

Ο Ζαχίντ αποκτήθηκε τον Αύγουστο του 2017 από τη Βαλερέγκα και αυτά τα δυο χρόνια ήταν βασικός στον ΑΠΟΕΛ ενώ πέρυσι είχε στο σύνολο 32 συμμετοχές και 3 γκολ. Φέτος όμως θέλει να αποχωρήσει από την ομάδα της Κύπρου με τους "πράσινους" να είναι μια από τις ομάδες που έχουν δείξει ενδιαφέρον.

Μένει να δούμε αν οι Κύπριοι θα επιβεβαιωθούν και αυτή τη φορά όπως στην περίπτωση του Κατελάρη που όντως είχε απασχολήσει τον Παναθηναϊκό.

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ