ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Παναθηναϊκός: Για οριστική συμφωνία με Ζαχίντ γράφουν οι Κύπριοι

Real Madrid's Marcelo, right, and APOEL Nicosia's Ghayas Zahid battle for the ball during a Champions League group H soccer match between Real Madrid and Apoel Nicosia at the Santiago Bernabeu stadium in Madrid, Spain, Wednesday, Sept. 13, 2017. (AP Photo/Paul White)
Real Madrid's Marcelo, right, and APOEL Nicosia's Ghayas Zahid battle for the ball during a Champions League group H soccer match between Real Madrid and Apoel Nicosia at the Santiago Bernabeu stadium in Madrid, Spain, Wednesday, Sept. 13, 2017. (AP Photo/Paul White) AP PHOTO/PAUL WHITE

Ένα βήμα από τις υπογραφές στον Παναθηναϊκό φέρνουν τον Γκαίας Ζαχίντ δημοσιεύματα από την Κύπρο με τους ανθρώπους του τριφυλλιού όμως να κρατούν χαμηλά τη μπάλα.

Σε σήριαλ του καλοκαιριού έχει εξελιχθεί για τον Παναθηναϊκό η είδηση της απόκτησης του Γκαίας Ζαχίντ από το ΑΠΟΕΛ με την υπόθεση να έχει τραβήξει περισσότερες από είκοσι μέρες.

Οι Κύπριοι την Πέμπτη το βράδυ έλεγαν πως η απόκτηση του Νορβηγού μέσου από το τριφύλλι είναι ένα βήμα από τις υπογραφές και εξέφραζαν τη σιγουριά τους πως ο Ζαχίντ θα αγωνιστεί τη νέα σεζόν ως δανεικός στον Παναθηναϊκό.

Έγραφαν μάλιστα πως οι πράσινοι ανέβασαν την προσφορά τους και πως ο ίδιος ο παίκτης δέχτηκε να πάρει ακόμα λιγότερα χρήματα για τη νέα σεζόν. Επίσης έλεγαν πως θα έρθει ως δανεικός αλλά χωρίς οψιόν αγοράς.

Από το τριφύλλι δεν επιβεβαίωναν όμως πως έχει επέλθει συμφωνία και δεν αποκλείεται αυτό να γινόταν επειδή η συγκεκριμένη υπόθεση κάθε μέρα άλλαζε στάτους και μέχρι να έχουν κάτι χειροπιαστό στα χέρια τους δεν ήθελαν να επιβεβαιώσουν κάτι σχετικό.

Το δεδομένο στην υπόθεση είναι πως ο παίκτης ενδιαφέρει τον Παναθηναϊκό και τον Δώνη τόσο πολύ ώστε ο Νταμπίζας να προσπαθεί με κάθε τρόπο να τον κάνει δικό του. Οπότε δεν αποκλείεται να υπάρξουν άμεσα εξελίξεις.

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ